RTX 4060 8 GB'den RX 6800XT 16 GB'ye geçilir mi?

G

Kendim 3 ay öncesinden 1660'dan 6700XR'ye geçtim ve sorunsuzca kullanmaya devam ediyorum( aynı marka). Herhangi bir mavi ekran ve sıkıntı yaşamadım.

Doğal gaza gelecek olursak, 6800XT kaliteli ve yüksek watt değelerine sahip bir PSU'ya ihtiyaç duyuyor. TDP'si 300Watt'larda olması lazım. Bundan dolayı en azından bir kaliteli 650 veya 700 watt PSU'ya sahip olmanız gerek.

Gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptiniz kaliteli 650watt+80'lik bir güç kaynağım var yeterli olacağını düşünüyorum son olarak biliyorum yordum sizi kusura bakmayın ben bu NVIDIA kartı çıkardıktan sonra AMD'yi takınca driver kurulumu nasıl yapacağım taktığım an çalışır mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmemi tavsiye eder misiniz?

G

Gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptiniz kaliteli 650watt+80'lik bir güç kaynağım var yeterli olacağını düşünüyorum son olarak biliyorum yordum sizi kusura bakmayın ben bu NVIDIA kartı çıkardıktan sonra AMD'yi takınca driver kurulumu nasıl yapacağım taktığım an çalışır mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmemi tavsiye eder misiniz?
Bir çok yerli ve yabancı içerik var bu konu hakkında. Kendinizde yapabilirsiniz, forumda da olması gerekiyor bir adet rehber. Onu bulup okuyun.

Kendim 3 ay öncesinden 1660'dan 6700XR'ye geçtim ve sorunsuzca kullanmaya devam ediyorum( aynı marka). Herhangi bir mavi ekran ve sıkıntı yaşamadım.

Doğal gaza gelecek olursak, 6800XT kaliteli ve yüksek watt değelerine sahip bir PSU'ya ihtiyaç duyuyor. TDP'si 300Watt'larda olması lazım. Bundan dolayı en azından bir kaliteli 650 veya 700 watt PSU'ya sahip olmanız gerekir

Teşekkür ederim çok sağ olun iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı