Sari kizz
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus P8H77-M LE
İşlemci: İntel Core İ5 2400
Ram: 16gb ddr3
Ekran Kartı:GT 730 2GB
- Meslek
- Öğrenci
G
Gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptiniz kaliteli 650watt+80'lik bir güç kaynağım var yeterli olacağını düşünüyorum son olarak biliyorum yordum sizi kusura bakmayın ben bu NVIDIA kartı çıkardıktan sonra AMD'yi takınca driver kurulumu nasıl yapacağım taktığım an çalışır mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmemi tavsiye eder misiniz?
Kendim 3 ay öncesinden 1660'dan 6700XR'ye geçtim ve sorunsuzca kullanmaya devam ediyorum( aynı marka). Herhangi bir mavi ekran ve sıkıntı yaşamadım.
Doğal gaza gelecek olursak, 6800XT kaliteli ve yüksek watt değelerine sahip bir PSU'ya ihtiyaç duyuyor. TDP'si 300Watt'larda olması lazım. Bundan dolayı en azından bir kaliteli 650 veya 700 watt PSU'ya sahip olmanız gerek.
Gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptiniz kaliteli 650watt+80'lik bir güç kaynağım var yeterli olacağını düşünüyorum son olarak biliyorum yordum sizi kusura bakmayın ben bu NVIDIA kartı çıkardıktan sonra AMD'yi takınca driver kurulumu nasıl yapacağım taktığım an çalışır mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmemi tavsiye eder misiniz?