RTX 4060'tan RTX 4070 veya 5060 Ti 16 GB'ye geçilir mi?

Haziran gibi bu kart çıkacak gibi duruyor ve 5060TI'dan 2 3bin TL kadar daha ucuz olacak gibi. Tüm dostlarında yönlendirmesiyle hazirana kadar bekleyip bu 9060XT ile kıyasladıktan sonra almamı gösteriyor. Teşekkürler arkadaşlar hepiniz oldukça destek oldunuz.
4060 ı satacaksan biraz bekle büyük ihtimalle senin gibi baya insan olacak 4060 satarken fazla arzdan fiyatlar biraz düşer.

Çek temizinden 5060 Ti 16 GB hem güncel hem kafan rahat hem de teknolojik olsun. NVIDIA'nın kartları 2 senedir aşırı verimlilik taraftarı. 110W çeken 4060'ı 250W kartla karşılaştırırlarsa olmaz tabii ki.

Performans olarak 9060XT'ye göre iyidir büyük ihtimalle dediğinizde bir yanlışlık yok fakat 5060 Ti 7800XT'ye göre %17 daha düşük kalıyor performansta.
Performans konusunda kimse bir şey diyemez ama saf performans artık pek de önemli değil, en azından çağımız böyle. 5060 Ti bence de iyi bir kart değil ama 4X FG açabiliyorsun, ortada rakibi kalmıyor.

AMD'nin bile destek kestiği bir kartı almam ve aldırmam. Aynı serideki PS5 çipine FSR4'ü verebiliyor. Demek ki bu kartları silmiş. Asla alınmamalı eski seriler.
Amd destek kesmişten kastınız ne? Ben 1 2 hafta öncesine kadar Rx 6600 kullanıyordum o karta bile update geliyordu hala. FSR 4 sadece PS5 Pro'ya gelmeyecek mi? Eğer sırf ona geliyorsa ona göre ayarlanmıştır muhtemelen PS5 Pro içine o donanımı entegre etmişlerdir. FSR 4 gelmese bile kart saf güçte gayet güçlü 20 21k paraya verdiği güç ve bellek muazzam. Eski seriler gayet F/p kesinlikle katılmıyorum.

Amd destek kesmişten kastınız ne? Ben 1 2 hafta öncesine kadar Rx 6600 kullanıyordum o karta bile update geliyordu hala. FSR 4 sadece PS5 Pro'ya gelmeyecek mi? Eğer sırf ona geliyorsa ona göre ayarlanmıştır muhtemelen PS5 Pro içine o donanımı entegre etmişlerdir. FSR 4 gelmese bile kart saf güçte gayet güçlü 20 21k paraya verdiği güç ve bellek muazzam. Eski seriler gayet F/p kesinlikle katılmıyorum.
Güncelleme gelebilir. FSR4 getirmeleri gerekir, bu kartlar eski değil. Bunların yaptığını NVIDIA bile yapmadı hiçbir zaman. Çünkü günümüzde AI konuşuyor. 7800XT hiçbir teknolojisiyle öne geçemez, ancak saf performansla bir şeyler yapabilir. Günümüzde çok etkisi olan bir şey değil maalesef.

Ayrıca PS5 Pro dediğiniz cihazda RDNA2 var, bildiğin RX 6800'e denk geliyor, 7000 serisini bile geçtim. Ortada özel olan bir durum yok, mimari bile aynı.

FSR gelsene ne bloodborne hala 30fps.😏 Bir şekilde oynatıyor gelmesi şart değil Xboxda var karıncalama inanılmaz fazla oluyor.
Geçen gün Bloodborne'a gireyim dedim, oyun o kadar eski ki HDR açınca bile sapıtıyor. PC'de emülatör ve PS4 daha iyi performans gösteriyor artık maalesef. Sistem güncellendikçe BB uyumsuz hale geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı