RTX 4060 Monster vs RTX 4050 ROG STRIX

Hayırlı olsun. 5070 mi aldınız hocam eğer 5070 aldıysanız oyunlarda 4070'den fazla performans alacaksiniz. Ortalama 7-8 FPS fark edeceğini düşünüyorum.
Evet hocam 5070 modelini aldım ön siparişten dolayı 1 haftada gelicek ve hepsiburada üzerinden hepsiburada kredi kartıyla peşin fiyatına 9 taksitle alarak 30K farktan kar ettim

Valorant
Hayırlı olsun. 5070 mi aldınız hocam eğer 5070 aldıysanız oyunlarda 4070'den fazla performans alacaksiniz. Ortalama 7-8 FPS fark edeceğini düşünüyorum.
300-400 cs de 200-300 arası alırım diye tahmin ediyorum gta inşallah 200 civarı verir

Yapay zekaya sorarak hangi cihazın güçlü olup olmadığına karar vermek saçma, yapay zekalar çok yanlış bilgilere sahip.

8845HS, 155H'tan daha güçlü bir işlemci.

SSD ve RAM yükseltilebilir bir şey, çokta büyük bir sıkıntı değil.

Acer cihaz %100 sRGB ve 165hz panele sahip, Pulse cihaz ise %45 NTSC (%100 DCI-P3 renk gamutuna sahip dense de değil) ve 144hz panele sahip. Acer renkleri çok daha iyi verip daha iyi yenileme hızına sahip. Soğutma olarak daha iyi performans gösteriyor hatta. 53 bin o cihaza verilmez, onun yerine şu cihazı alın;

Hocam ben bu cihaz gelince windowsu nasıl kurcam bunun youtubede hiç bios ve windows videosu yokki

Son düzenleme:
Kas gücü oyun performansıni etkiliyor. Çok ağır oyun oynamayan CS, LoL gibi oyunları oynayan biriyseniz 5050 alabilirsiniz. Senin dediğin hikayeli oyunlarda 4070'in 2 katı FPS vereceği vereceğini değiştirmiyor. Ben mesela 5050 alacağıma 3070 alırım daha iyi 5050 işimi görmez çünkü.

Kardeşim yüksek ihtimalle 5050 Mobile 4060 Mobile ile denk bir ekran kartı olacak. 4060 ile 4070 arasında oyunlarda %15-20 fark var diye biliyorum. Ee hadi 5050 de 4060'dan %10 daha güçsüz olsa en fazla %30 fark atar bana açıklar mısın 2 kat FPS farkını nasıl atacak iki cihazda 8 GB VRAM dar boğazı yiyince. Dediydi dersiniz bence 5050 alınabilecek çok sağlam fiyat performans laptopu olacak düşük bütçede.

Not: 4070 Mobile dediğiniz kadar güçlü olsa ben iki sene önce almıştım onu.

Evet hocam 5070 modelini aldım ön siparişten dolayı 1 haftada gelecek ve Hepsiburada üzerinden Hepsiburada kredi kartıyla peşin fiyatına 9 taksitle alarak 30k farktan kar ettim.

Valorant.

300-400 CS de 200-300 arası alırım diye tahmin ediyorum GTA inşallah 200 civarı verir.

Hocam ben bu cihaz gelince Windows'u nasıl kuracağım bunun YouTube'da hiç BIOS ve Windows videosu yok ki.

Windows kurmak çok basit emin ol internette tonla video var bununla ilgili bir bak kafan karışırsa burada anlatırız sana. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. O fiyata ondan iyi laptop yok piyasada.

Kardeşim yüksek ihtimalle 5050 Mobile 4060 Mobile ile denk bir ekran kartı olacak. 4060 ile 4070 arasında oyunlarda %15-20 fark var diye biliyorum. Ee hadi 5050 de 4060'dan %10 daha güçsüz olsa en fazla %30 fark atar bana açıklar mısın 2 kat FPS farkını nasıl atacak iki cihazda 8 GB VRAM dar boğazı yiyince. Dediydi dersiniz bence 5050 alınabilecek çok sağlam fiyat performans laptopu olacak düşük bütçede.

Windows kurmak çok basit emin ol internette tonla video var bununla ilgili bir bak kafan karışırsa burada anlatırız sana. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. O fiyata ondan iyi laptop yok piyasada.
Hocam bana instagram ya da facebook hesabınızı verme şansınız varmı daha hızlı iletilime geçmek içi

Bosver onu.5050i de mfg acik 4070i tokatlarken goruruz.Yeni nesil islemcilerle 5050 bu senenin yildizi olur 5070ti ile birlikte.

@804177 hocam az önce youtubede cihaz tv nin slayer r9t 5060 incelemesini inceledim.oyunlarda güzel performans veriyo sadece rdr2 de 100 e çıkamadı.çoğu oyun vram ın 8gb olmasından dolayı darboğaza takılabilir diyo bu sorun 5070 modelinde daha yüksek olabilir diyo siz ne diyorsunuz?

@804177 hocam az önce youtubede cihaz tv nin slayer r9t 5060 incelemesini inceledim.oyunlarda güzel performans veriyo sadece rdr2 de 100 e çıkamadı.çoğu oyun vram ın 8gb olmasından dolayı darboğaza takılabilir diyo bu sorun 5070 modelinde daha yüksek olabilir diyo siz ne diyorsunuz?
Daha yüksek olacağını sanmam. Dediğim gibi VRAM darboğazı yaşarsan teknolojilerle kurtarırsın, en kötü 1080p'ye geçersin ama görüntü bozulabilir hafiften. Bu bütçede maalesef 8 GB VRAM'den başka bir seçeneğin yok.

Daha yüksek olacağını sanmam. Dediğim gibi VRAM darboğazı yaşarsan teknolojilerle kurtarırsın, en kötü 1080p'ye geçersin ama görüntü bozulabilir hafiften. Bu bütçede maalesef 8 GB VRAM'den başka bir seçeneğin yok.
İnşallah sorun yaşamam ya 2-3 yıl idare etsin sonra yükseltiriz

Daha yüksek olacağını sanmam. Dediğim gibi VRAM darboğazı yaşarsan teknolojilerle kurtarırsın, en kötü 1080P'ye geçersin ama görüntü bozulabilir hafiften. Bu bütçede maalesef 8 GB VRAM'den başka bir seçeneğin yok.

Araba borcu ödemesem 3D versiyonlu 5070 Ti modelini çekerdim direkt

İnşallah sorun yaşamam ya 2-3 yıl idare etsin sonra yükseltiriz.

Araba borcu ödemesem 3D versiyonlu 5070 Ti modelini çekerdim direkt.

2-3 yıl idare eder sizi çok rahat bir şekilde. Oyunlar daha fazla VRAM tüketmemesi lazım artık. Çünkü konsol tarafında 16 GB VRAM+RAM birleşik sistem var. Yani bu konsol +8 GB VRAM'den sonra hiç mi RAM tüketmeyecek :) Dolayısıyla yeni konsol gelene kadar rahatsınız artı şu anda bile konsolları öyle zorlayacak bir oyun pek yok. NVIDIA'ya çok sövülür bu konuda ama inşallah artık bu VRAM sorununa çare bulur yoksa PC'de 32 GB RAM standartına bir de 32 GB VRAM standartı eklenir :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı