Alınmaz!
Sistemde değişiklik yaptım, başlıkta yazanlara bakmayın.
Anakartta kararsız kaldım ve güç kaynağı kaç olmalı. Tüm tavsiyeleri göz önünde bulunduracağım.
Alınmaz!
Anakartta kararsız kaldım ve güç kaynağı kaç olmalı. Tüm tavsiyeleri göz önünde bulunduracağım.
Dün akşam bir değişiklik daha yaptım. İşlemciyi 7600 yaptım anakartı da Asus prime X670 Pro yaptım. İşlemciyi düşürüp anakartı yükseltince fiyat 2000 TL arttı. İdeal midir?Uyumsuz bir parça yok ama ben olsam 2tb ssd yi 1 yapıp anakartı Asus Prime B650M-R yapardım.
Toplam fiyat ne kadar oldu? Eğer bütçe 50k üstüne çıkıyorsa 4070 ti süper yapmanız daha mantıklı olur. Altta attığım gibi bir özelleştirme yapılabilir.Dün akşam bir değişiklik daha yaptım. İşlemciyi 7600 yaptım anakartı da Asus prime X670 Pro yaptım. İşlemciyi düşürüp anakartı yükseltince fiyat 2000 TL arttı. İdeal midir?
Soğutucuyu thermalright ın hava soğutucusunu alabilirsiniz. İşlemciyi de bence ryzen 5 7500f alın. 7600 ile arasında performans farkı olduğunu düşünmüyorum. Eğer 7600 alacaksanız dediğim soğutucu yetecektir.Son durum bu. Ekran kartı Infinity ile JETSTREAM farkı ne? Sonradan aynı model RAM ekleyeceğim için 1 tane 16 GB kullandım. Tek korkum markasından dolayı sıvı soğutucu.
Son durum. Bence her şey yerinde.Soğutucuyu thermalright ın hava soğutucusunu alabilirsiniz. İşlemciyi de bence ryzen 5 7500f alın. 7600 ile arasında performans farkı olduğunu düşünmüyorum. Eğer 7600 alacaksanız dediğim soğutucu yetecektir.
Son durum. Bence her şey yerinde.
Ne için ki?Kasa ve güç kaynağını FSP yapın bence hocam. Forumlarda aigo ve XPG yerine FSP önermişlerdi bana.
Diğerleri biraz dandirikmiş sanırım özellikle psu'su o yüzden tavsiye etmediler. Sonuçta kötü olmayan bir sistem topluyoruz bu psu'ya emanet etmeyin demişlerdi.Ne için ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.