RTX 4060 Ti 8 GB vs RTX 4060 Ti 16 GB farkı nedir?

Alabilirim. Fakat NVİDİA'nın DLSS teklonojisini kullanmak istiyorum. FSR 3.0 hâlâ pek çok oyunda desteksiz.

Pek bir fark yok anladığım kadarıyla. 8 GB olanını tercih edeceğim bu durumda.
Parasal problem yoksa 16gb liği al. Her zaman fazla vram iyidir. Veya daha fazla para koy 4070 al.

Parasal problem yoksa 16gb liği al. Her zaman fazla vram iyidir. Veya daha fazla para koy 4070 al.
5k daha ekleyemiyorum maalesef. Vram konusunda 2k daha fazla ödemek daha iyi olabilir. 1k monitörden 2k monitöre geçmek istiyorum ona biraz bütçe ayırmaya çalışıyorum. Önerin için teşekkür ederim.

16 GB'ı o fiyatlara alacağına 4070 in en dandiğini al daha iyi olur grafik düşürerek 5-6sene kullanırsın bu gidişle zaten orta seviye kartlarıda alamıcaz yakında.

4060 Ti kullanıyorum şahsi fikrim bir hazır sistemle uyguna gelmediği sürece RTX 4070'e yönelmek mantıklı bütçe yoksa çıkın ama darboğaz konusuna değinirsek eğer işlemcin yetersizse ben de 8 GB kullanıyorum ve 8 GB VRAM 2K ve 4K da sıkıntı çıkartır (4K kesin çıkartır ) eğer 5 7 yıl bu kartı değiştirmeyeceğim diyorsan 3K fark verip 16 GB almak çok daha mantıklı.

Bence 4060 alacaksan 16 GB VRAM versiyonunu al ki geleceğe yatırım olsun.

4060 Ti altı 16 GB gitmez hocam 4060 1080p Ultra(1 yıl) high(3 yıl) medium(5 yıl) kartı çok kesin konuşmayayım ama DLSS'nin VRAM'ı azalttığını hesaba katarsak 4K 30 FPS konsol ayarında oynarım demeyen insanın alması pek mantıklı değil gibi.

Veya MSI ASUS gibi markalardan şaşıp bilinmedik marka alırsan başka.

Ben Gainward 4070 Ti kullanıyorum 58 derecelerde geziyor arkadasta MSI 4070 Ti kullanıyor 65 derecelerde geziyor kasalarımızda işlemci fanlarımız her şeyimiz aynı ben ucuza Gainward gördüm aldım oda MSI gördü aldı nerede bu MSI tam tersi olması lazım değil mi size göre

Al kardesim 4060 Ti 16 GB.

5K daha ekleyemiyorum maalesef. VRAM konusunda 2K daha fazla ödemek daha iyi olabilir. 1K monitörden 2K monitöre geçmek istiyorum ona biraz bütçe ayırmaya çalışıyorum. Önerin için teşekkür ederim.

Hocam detaylı bakamadım yazışmalara yeni gördüm 2K geçecekseniz 4060 Ti 8 GB para israfı olur Ultra takıntın varsa 4070'e ne yap ne et çık.

Ben Gainward 4070 Ti kullanıyorum 58 derecelerde geziyor arkadasta MSI 4070 Ti kullanıyor 65 derecelerde geziyor kasalarımızda işlemci fanlarımız her şeyimiz aynı ben ucuza Gainward gördüm aldım oda MSI gördü aldı nerede bu MSI tam tersi olması lazım değil mi size göre.

Ben Gainward 4070 Ti kullanıyorum 58 derecelerde geziyor arkadasta MSI 4070 Ti kullanıyor 65 derecelerde geziyor kasalarımızda işlemci fanlarımız her şeyimiz aynı ben ucuza Gainward gördüm aldım oda MSI gördü aldı nerede bu MSI tam tersi olması lazım değil mi size göre.

Kesinlikle kartın mühendisliği de göz önünde bulundurulmalı.

Hocam detaylı bakamadım yazışmalara yeni gördüm 2K geçecekseniz 4060 Ti 8 GB para israfı olur Ultra takıntın varsa 4070'e ne yap ne et çık.

Kesinlikle kartın mühendisliği de göz önünde bulundurulmalı.

Gainward bildiğimiz adı ile Palit koklu firma ama eskiden iyi kartlar üretmediler belli süre ama Gainward adı ile vallahi F/P ürün üretiyor şu an kullanan birkaç kiside var cevremde çok memnunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı