Tamamdır yardımın için teşekkürler.
Merhaba konuyu devam ettirmek istiyorum oyun oynerken Afterburner uygulaması ile değerlerin fotoğraflarını aldım. Sorunu fazla anlayamadım ama FPS bir anlığana düşüş yaşıyor size oyun devam ederken ve donduktan sonraki anının fotoğrafını atacağım. Yüksek FPS değerine sahipken oyun bayağı akıcı devam ediyor bir anda düşük FPS ekran dondu ve sonra döngü halinde reset atıyor.
Bir de şunu eklemek istiyorum voltaj kesintiside bu sorunu yaratabilir mi?
voltaj korumalı kablo kullanmama rağmen tüm bu hataları yapıyor. evin voltaj kesintisi sorunu var. Yani PSU voltaj kesintisi yüzünden de bu sorun oluşabilir mi? Bu sorunu çözmek için UPS almayı düşünüyorum.
sizce sorun çözülür mü? 650 watt güç kaynağım var hangi UPS'i önerebilirsiniz?
Tamamdır yardımın için teşekkürler.
Merhaba konuyu devam ettirmek istiyorum oyun oynerken Afterburner uygulaması ile değerlerin fotoğraflarını aldım. Sorunu fazla anlayamadım ama FPS bir anlığana düşüş yaşıyor size oyun devam ederken ve donduktan sonraki anının fotoğrafını atacağım. Yüksek FPS değerine sahipken oyun bayağı akıcı devam ediyor bir anda düşük FPS ekran dondu ve sonra döngü halinde reset atıyor.
Bir de şunu eklemek istiyorum voltaj kesintiside bu sorunu yaratabilir mi? voltaj korumalı kablo kullanmama rağmen tüm bu hataları yapıyor. evin voltaj kesintisi sorunu var. Yani PSU voltaj kesintisi yüzünden de bu sorun oluşabilir mi? Bu sorunu çözmek için UPS almayı düşünüyorum. sizce sorun çözülür mü? 650 watt güç kaynağım var hangi UPS'i önerebilirsiniz?
Herkese merhaba, sorunu çözmüş bulunmaktayım. Problem Power kaynağının altındaki fan dönmediği için PC kendini korumaya almak amacıyla kapatıp açıyormuş. Eğer bu sorunun aynısını yaşayan varsa bir kontrol etsin derim.