RTX 4060 Ti sistemde GTA 5 FPS 70-90 FPS nasıldır?

@Ethem Efe Ben 3060 ekran kartlı daha düşük sistemde 8X MSAA 85-90 alıyorum. Ama ilk sayfadaki hocamın dediği gibi Ryzen işlemci olduğu için olabilir. Benim işlemci Intel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Advanced graphics ayarlarını tamamen eski haline getirip kapat, daha sonra MSAA 4X alıp gölge yumuşatmayı NVIDIA PCSS yap.

@Ethem Efe Vallahi ben ikisini de denedim bir türlü görüntü kalitesinin farkını fark edemedim :D Muhtemelen Resolution Scale daha çok FPS düşürüyordur ama. Bu ayar GTA 5'de RDR2'de olduğu gibi değil. En yüksek Resolution Scale ayarına alsan bile oyunda hâlâ sıkıntılı bir görüntü oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Advanced graphics ayarlarını tamamen eski haline getirip kapat, daha sonra MSAA 4X alıp gölge yumuşatmayı NVIDIA PCSS yap.

NVIDIA TXAA var sadece.

Oyunu oynamak istiyorum artık :D

Advanced Graphics ayarlarını tamamen eski haline getirip kapat, daha sonra MSAA 4X alıp gölge yumuşatmayı NVIDIA pcss yap.

Şu anda MSAA 2X çerçeve ölçeklendirme ise 1.5X hocam, 75 80 arası alıyorum.

Ölçeklendirmeyi boş ver. TXAA da açabilirsin sana kalmış. O dediğim şekilde yap. DX 11 olacak.

1697039898967.png

Hocam az önce çerçeve ölçeklendirme modunu 2X alın dediniz, bende alabildiğim kadar aldım grafik farkı yaptı gibi, gelişmiş ayarlar sekmesindeki her şeyi kapatırsam kötüleşiyor oyun, gölgeler falan düzgün olmuyor.

Ölçeklendirmeyi boş ver. TXAA da açabilirsin sana kalmış. O dediğim şekilde yap. DX 11 olacak.

Çerçeve ölçeklendirme yerine her şeyi en yüksek ayara çeksem daha mı iyi olur? Yoksa MSAA kısıp çerçeve ölçeklendirme 1.5 yapmakmı daha iyi olur?

Sizin sistemdeki görüntü.
1697041894205.png

Hala kötümü?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1974089

Hocam az önce çerçeve ölçeklendirme modunu 2X alın dediniz, bende alabildiğim kadar aldım grafik farkı yaptı gibi, gelişmiş ayarlar sekmesindeki her şeyi kapatırsam kötüleşiyor oyun, gölgeler falan düzgün olmuyor.

Çerçeve ölçeklendirme yerine her şeyi en yüksek ayara çeksem daha mı iyi olur? Yoksa MSAA kısıp çerçeve ölçeklendirme 1.5 yapmakmı daha iyi olur?

Eki Görüntüle 1974150
Hala kötümü?
Uzaktaki nesneler bayağı kötü gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı