RTX 4060Ti i5 13. nesil PC kasmaya başladı

• Konuyu başlatan Maahc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 202

Maahc

Hectopat
i5 13.
RTX 4060 Ti.
32 GB RAM var.

Oyunları falan çok rahat oynuyorum onda bir sorun yok, GameLoop emülatörü yükledim orada oyunu açtığım an PC'ye çatır çutur kasma giriyor aynısı Google Play oyunlar PC versiyonda da var Clash of Clans'ı bile düzgün oynatmıyor, masaüstünde anlık bir takılma oluyor bazen, medya oynatıcıda video izlerken de videolar yavaş yavaş takıla takıla oynuyor. Önceden böyle bir şey yoktu cok canımı sıktı. Yaşayan bilen var mı sorunu? Windows 11 yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan VT-X (Intel Sanallaştırma Teknolojisi) ayarını açtınız mı?

i5 13.
RTX 4060 Ti.
32 GB RAM var.

Oyunları falan çok rahat oynuyorum onda bir sorun yok, GameLoop emülatörü yükledim orada oyunu açtığım an PC'ye çatır çutur kasma giriyor aynısı Google Play oyunlar PC versiyonda da var Clash of Clans'ı bile düzgün oynatmıyor, masaüstünde anlık bir takılma oluyor bazen, medya oynatıcıda video izlerken de videolar yavaş yavaş takıla takıla oynuyor. Önceden böyle bir şey yoktu cok canımı sıktı. Yaşayan bilen var mı sorunu? Windows 11 yüklü.
Malwarebytes uygulaması ile sistemini taratır mısın?

BIOS'tan VT-X (Intel Sanallaştırma Teknolojisi) ayarını açtınız mı?
Benimde aklıma o geldi ama normal kullanımda da kasıyor diyor.

Malwarebytes uygulaması ile sistemini taratır mısın?

Benim de aklıma o geldi ama normal kullanımda da kasıyor diyor.

BIOS'a girdim hiçbir ayar degismeden cıktım düzeldi gibi Malwarebytes'le taradım 21 tane kcozapp denen bir zımbırtının dosyasını buldu şimdilik iyi gibi hocam teşekkürler. Bir gelişme olursa yazarım tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı