RTX 4070 S için R5 8400F alınır mı?

sshna

overlock nasil yapilir ve bilgisayara bir zarari olur mu 8400f bi sistem siparis ettim ve bu yorumlar fazlasiyla canimi sikiyor yardimci olur musunuz nasil yapacagim

SSH'na.

Overlock nasıl yapilir ve bilgisayara bir zarari olur mu 8400F bir sistem sipariş ettim ve bu yorumlar fazlasiyla canimi sikiyor yardimci olur musunuz nasıl yapacagim.

Overclock PC'ye zararı dokunmaz 8400F işlemciyi hiç bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum.

SSH'na.

Overlock nasıl yapilir ve bilgisayara bir zarari olur mu 8400F bir sistem sipariş ettim ve bu yorumlar fazlasiyla canimi sikiyor yardimci olur musunuz nasıl yapacagim.

Sistemi nereden sipariş geçtin?

İncehesap İtopya bu tür yerler Trendyol gibi sıkıntılı sistem satıcagını sanmıyorum o işlemci sisteminde sıkını oluşturmaz muhtemelen.
hayir endisem saticiyla ya da sistemle alakali degil r5 8400f in her yerde gomulmesi yeniyim bilgisayar islerinde aldiktan sonra bu kadar kotu yorum karsima cikti uzuldum acikcasi bu kadar gomulecek bir islemci mi emin degilim

8400F AM5'in en tırt işlemcilerinden biri. 7500F alınmalı. Gücünden, düşük L3 belleğine kadar her şeyi ile fiyasko. Oc ile falan çözemezsiniz. Değiştirilmeli yol yakınken. 7500F ile aynı fiyata satıyorlar ama ondan daha zayıf. Fp'lik bir durumu da yok. Özellikle rekabetçi oyunlarda 7500F farkı daha da hissedilir.

ben 8400f aldım 7500f işlemci seçerken seçenekler arasında yoktu heralde satılsın diye 8400 koymuşlar bende almış bulundum mecburen yoksa 7500f daha iyi diyor herkes

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı