Elektronik RTX 4070 Sistem 25.555 TL!

Hocam RTX 4070 hem güç olarak hem de DLSS 3.0 olarak çok fazla artısı var 5600 ilede kullanılabilir. Size soruyorum 5800x3d li 3060ti sistem almak mı daha mantıklı yoksa 4070 5600 sistem almak mı? (5800x3d li sistem daha ucuz olur fakat arada büyük bir fiyat farkı olmaz.)
4070'li Sistemi alirim, param olunca işlemci yükseltirim. Sadece Warzone oynadığım için de, arkadaşlarım 3060 ile benden fazla FPS alinca üzülürüm. 😃

4070 15K. Sistemde 10K eden ne?

Arkadaşlar 4070'i 20K'ya görebilirsiniz ama o kartın fiyatı 15K. Hatta o bile değil ama o başka konu.

Ayrıca Ventus 3X'te mosfet erime sorunu var. O modeli almayın.

4070 15K. Sistemde 10K eden ne?

Arkadaşlar 4070'i 20K'ya görebilirsiniz ama o kartın fiyatı 15K. Hatta o bile değil ama o başka konu.

Ayrıca Ventus 3X'te mosfet erime sorunu var. O modeli almayın.

Muhtemelen belirttiğiniz videoyu izledim. Aşağıda o videoyu bırakacağım. O videoyu yapan kişi ise bir review'den alıntı yapmış. İlgili sitede, MSI mühendislerine durumu aktardıklarını. Onların ise yapılan testlerde bu durumun normal olduğu söylenmiş. Şu şekilde özetlemem gerekirse; tam yükte nasıl ki 5500 işlemci mosfet soğutmasız bir anakartta gayet stabil çalışabilir, ancak 5900x çalışamazsa; aynı durum burada var. Ayrıca, mosfetlerin tamamı değil, bir kısmı açıkta. İnanın defalarca test edilmiştir bu durum. Yani durum erime değil, ısınmadan bahsediyor. Bir örnek vereyim; CPU sıcaklığınız 70 dereceyse, 30 dereceye dahi indirseniz nasıl ki fark etmeyecekse, bu da benzer bir durum. Çok detaylı bilgiye, aşağıdaki reviewden ulaşıp, MSI ile olan konuşmaları dahil okuyabilirsiniz. Kartın içinin açılmış fotoğraflarını ise başka reviewden görebilirsiniz. Sonuç; gayet stabil 😊

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bonboş bir yorum. Sadece laf olsun diye söylenmiş. PCB dizaynı da gayet sağlıklı. Belgrad Üniv. Elektrik Müh. lisans mezunu olarak söylüyorum. MSI Ventus (özellikle 3x) tavsiye ederim ısınma sorunu yaşanmaz. Zotac, Gainward falan alacağınıza MSI alın.
Ventus da çöp Zotac Trinity de. Galax'ı geçtim Palit bile daha iyi bunlardan.
İlla kendi sahip olduğun kartı savunacaksın anladım, lisansın da kimsenin umurunda değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı