Elektronik RTX 4070 Sistem 25.555 TL!

Sistem güzel aslında hazır sistem isteyenler tercih edebilir zaten tek tek yakın fiyatta toplanıyor.
Bu arada sistemde sss hariç kalitesiz parça göremedim ben biraz fazla gömmüşsünüz.
Kasa ve SSD biraz sıkıntı bence. Ekran kartıda Ventus serisi, çok sıcak bakmadığım bir seri.

Kasa ve SSD biraz sıkıntı bence. Ekran kartıda Ventus serisi, çok sıcak bakmadığım bir seri.

Kasa vs PSU güzel zaten FSP'nin PSU'su ve Vento'nun kasası kullanılmıştır ayrıca çok şık bir kasa.
Ekran kartı konusunda 3000 serisi için haklı olabilirsiniz ama 4000 serisinde Ventus olsa bile sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Yukarıda bir arkadaş 4070 ile sadece hava atar demiş ve bir oyunu örnek göstermiş.
Buyur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Darboğazı çok abartıyorsunuz.

Kasa vs PSU güzel zaten FSP'nin PSU'su ve Vento'nun kasası kullanılmıştır ayrıca çok şık bir kasa.
Ekran kartı konusunda 3000 serisi için haklı olabilirsiniz ama 4000 serisinde Ventus olsa bile sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Yukarıda bir arkadaş 4070 ile sadece hava atar demiş ve bir oyunu örnek göstermiş.
Buyur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Darboğazı çok abartıyorsunuz.

3060Ti ile Warzone'da 4070 kullanan adamdan daha fazla FPS aliyorum, ne anlamı kaldı o zaman 4070 almanin?
Böyle güçlü bir ekran kartı alicaksan yanina en az 5800x3d ya da 13500 tarzı bir işlemci almalısın ki 4070'den verim alasin.
Warzone ya da İşlemciye yük bindiren oyunlar oynamam diyorsanız orası size kalmiş, ileride işlemci yükseltmesi yapilabilir.

En az 50 FPS kaybi var.

3060 Ti ile Warzone'da 4070 kullanan adamdan daha fazla FPS aliyorum, ne anlamı kaldı o zaman 4070 almanin?
Böyle güçlü bir ekran kartı alacaksan yanina en az 5800x3D ya da 13500 tarzı bir işlemci almalısın ki 4070'den verim alasin.
Warzone'ya da işlemciye yük bindiren oyunlar oynamam diyorsanız orası size kalmiş, ileride işlemci yükseltmesi yapilabilir.

2K çözünürlükte daha fazla alır.
Sizin işlemci daha güçlüyse tabii daha fazla FPS alırsınız sonuçta işlemci ağırlıklı bir oyun.
Alacak kişi zaten ne oynayacağını bilir daha çok hikayeli oynuyorsa 4070 alabilir 5600 ile de gayet güzel çalışır.
Yanına illa daha güçlü işlemciye gerek yok sen 5800x3D alıp yanına 3070 almak zorunda kaldın eee daha düşük FPS alıyorsun senin mantığa göre bununda bir anlamı yok.

1683906882687.png

Zam geldi galiba. :D

3060 Ti ile Warzone'da 4070 kullanan adamdan daha fazla FPS aliyorum, ne anlamı kaldı o zaman 4070 almanin?
Böyle güçlü bir ekran kartı alacaksan yanina en az 5800x3D ya da 13500 tarzı bir işlemci almalısın ki 4070'den verim alasin.
Warzone'ya da İşlemciye yük bindiren oyunlar oynamam diyorsanız orası size kalmiş, ileride işlemci yükseltmesi yapilabilir.

En az 50 FPS kaybi var.

Hocam RTX 4070 hem güç olarak hem de DLSS 3.0 olarak çok fazla artısı var 5600 ilede kullanılabilir. Size soruyorum 5800x3d li 3060ti sistem almak mı daha mantıklı yoksa 4070 5600 sistem almak mı? (5800x3d li sistem daha ucuz olur fakat arada büyük bir fiyat farkı olmaz.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı