Elektronik RTX 4070 sistem 27.999 TL

Bence 4070 varken 4060Tİ alınmaz, işlemcisi 7500F olsada.

Bana iki sistemi versen DDR5 + 4060 Ti tercih ederdim ekran kartlarının eskime hızı diğer donanımlardan daha yüksek olduğundan.

DDR5'in adam gibi ucuzlayacağını bilsem 4070'liyi alırım da o ne arkadaş en giriş seviye işlemci + anakart ile 10K oluyorsun zaten bunun bir de RAM kısmı var.

Arkadaşım yurt dışında yaşıyor. Sistemin tamamını aynı site üzerinden aynı anda almak istiyor. Kısa bir süreliğine ülkeye gelecek almak için. Monitör piyasadaki modellere göre normal geldi bana fiyatı. Kendimde LG bir monitör kullanıyorum ve LG'nin bu işte iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu monitörle oyun oynanmaz. 70Hz 1920x1080, evet hikayeli oyun oynanabilir ama daha üst bir monitör daha iyi olur. Buradaki İtopya gibi mağazalara bakabilirsiniz ya da yurt dışından alabilirsiniz monitörü, tabii oyun odaklı değil iş odaklıysa alabilirsiniz. Ama ben yine de önermem.

Bana iki sistemi versen DDR5 + 4060 Ti tercih ederdim ekran kartlarının eskime hızı diğer donanımlardan daha yüksek olduğundan.

DDR5'in adam gibi ucuzlayacağını bilsem 4070'liyi alırım da o ne arkadaş en giriş seviye işlemci + anakart ile 10K oluyorsun zaten bunun bir de RAM kısmı var.
Haklısınız ama 4060TI ile 4070 arasında büyük fark var. Ben olsam tercih etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız ama 4060TI ile 4070 arasında büyük fark var. Ben olsam tercih etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O kadar fark olacak ama DLSS/FG ile hali hazırda 4060 Ti da uçuyor. 1080P için 7500F + 4060 Ti, 2K için 5600 + 4070 daha ideal gibi.

Birisinde ekran kartı daha erken değişecek diğerinde ise işlemci + RAM + anakart daha erken değişecek kaçarı yok.

Bu monitörle oyun oynanmaz. 70Hz 1920x1080, evet hikayeli oyun oynanabilir ama daha üst bir monitör daha iyi olur. Buradaki İtopya gibi mağazalara bakabilirsiniz ya da yurt dışından alabilirsiniz monitörü, tabii oyun odaklı değil iş odaklıysa alabilirsiniz. Ama ben yine de önermem.
Modelin adına yanlış baktınız sanırım. Bahsettiğim monitör bu.

1695069842448.png

Modelin adına yanlış baktınız sanırım. Bahsettiğim monitör bu.

Eki Görüntüle 1948945

Evet yanlış bakmışım, özür dilerim. Öneri konusu açarsanız 5200TL'ye daha iyi monitorlerin onerilebileceğinı düşünüyorum. İllaki aynı siteden alayım diyorsanız incelemelerini bakıp alabilirsiniz ama bu özelliklerde monitörler 4000-4500 TL.

Direkt oradan almaniz sart mi? Butcenize gore oneri yapabiliriz.
Daha önceki mesajımda belirtmiştim. Arkadaşım eğer sistemi almaya karar verirse monitörü de aynı siteden almak istiyor. Çünkü yurtdışında ve günübirlik ülkeye gelecek kargoların aynı anda gelmesi gerekiyor.

Daha önceki mesajımda belirtmiştim. Arkadaşım eğer sistemi almaya karar verirse monitörü de aynı siteden almak istiyor. Çünkü yurtdışında ve günübirlik ülkeye gelecek kargoların aynı anda gelmesi gerekiyor.

Hazır sistermler o kadar kisa surede gelmez genelde. Hatta monitor daha erken gelir yuksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı