Elektronik RTX 4070 sistem 27.999 TL

Fiyat gerçekten çok iyi. Fakat 1080p de darboğaz kaçınılmaz, hatta 4070 ile 5800x3D hariç tüm AM4 işlemciler 1080p de darboğaz yapacaktır.

Arkadaş doğru söylüyor 1080p de darboğaz kaçınılmaz ben şu an 6900 XT Ryzen 5600 ikilisinde Starfield'da 1080p de darboğaz yaşıyorum hatta 2K da bile darboğaz var.

Arkadaş doğru söylüyor 1080p de darboğaz kaçınılmaz ben şu an 6900 XT Ryzen 5600 ikilisinde Starfield'da 1080p de darboğaz yaşıyorum hatta 2K da bile darboğaz var.

Dostum story mode bi oyun oynuyosun, 1080p'de darboğaz yaşıyosan muhtemelen ayarları kısmışsındır. Yoksa o oyun motoru ekran kartlarına çok yükleniyor. Orta ve yüksek ayarlarda o sistemde bu oyun nezdinde konuşuyorum darboğaz yaşaman biraz zor gibi. Ayarlarını da paylaşır mısın bizimle? Çünkü ben de kardeşime bir hazır sistem araştırıyorum ve onun da oynadığı oyunların başında Starfield geliyor.

Dostum story mode bir oyun oynuyosun, 1080P'de darboğaz yaşıyorsan muhtemelen ayarları kısmışsındır. Yoksa o oyun motoru ekran kartlarına çok yükleniyor. Orta ve yüksek ayarlarda o sistemde bu oyun nezdinde konuşuyorum darboğaz yaşaman biraz zor gibi. Ayarlarını da paylaşır mısın bizimle? Çünkü ben de kardeşime bir hazır sistem araştırıyorum ve onun da oynadığı oyunların başında Starfield geliyor.

Kardeş 5600 6900 XT ile darboğaz yapıyor ayarla bir ilgisi yok işlemci zayıf beslemiyor.

16 almanız ve SSD 1TB yapmanız gerek. Üstüne PSU da düşük bence 750 olmalıydı en az. Böyle zaten 30k yapıyor. Hazır sistemin fırsat olayı falan yok yani.

Kardeş 5600 6900 XT ile darboğaz yapıyor ayarla bir ilgisi yok işlemci zayıf beslemiyor.

İşte bu yüzden Frame Generation teknolojisi fark yaratıyor. 2 kat FPS için tek ihtiyacın olan ekran kartının optik akış gücü ile birkaç yüz MB VRAM.

Özellikle 1080P gibi çözünürlüklere 4070 yerine ikinci el 3090 falan alayım diyenlerin uğraşması gereken çok fazla unsur var. İşlemci gücü yetersizliği, güç tüketimi, donanım yükseltmesi ihtiyacı vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı