RTX 4070 sistem 29 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
20 Bin ile 29 Bin arası
Sapphire olsa bile o zamanda pilot firması falan AMD demek Sapphire demek falan dediler ama kral ben AMD'ci olacak Pulse modelini ve Nitro modelinin inceleme videosunu izledim Pulse'de resmen malzemeden çalmışlardı ki bende ki sözde nitroydu o zaman ki :D neyse ne yani 2.elde zaten AMD dezavantajlı bir de Sapphire hem de Pulse'sinden darbe yemek istemiyorum ama düzeldi diyorsan en azından algı yapmayı bırakabilirim.

Pulse serisini bilmiyorum normal Radeon serisi kullanıyorum bensinerji üzerinde satılıyor iyi fiyatlara.

Guzel bandil.

Alinabilir.

Ama FHD oynayacaksan dedigim gibi 4060 Ti, 7500F al.
Satarken daha kolay satarım aynı paraya 4070'i hem 12 GB Vram ben RX6600'de RE4'de drop yedim en yükseğe alıp kartın Vram sınırına geldiğimden 8 GB takıntımdan başladı bu işler zaten birazda bu sistem işi çok karışık gençer gaming adam gibi sistem yapsa da 5 yıl garantiyle rahat rahat takılsak.

Tamam 4070'de karar kıldım hazır sistem gelmezse bugün yarın alıyorum teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Satarken daha kolay satarım aynı paraya 4070'i hem 12 GB VRAM ben RX6600'de RE4'te drop yedim en yükseğe alıp kartın VRAM sınırına geldiğimden 8 GB takıntımdan başladı bu işler zaten biraz da bu sistem işi çok karışık Gençer Gaming adam gibi sistem yapsa da 5 yıl garantiyle rahat rahat takılsak.

Söylediğiniz gibi 8 GB artık yetersiz bu sebeple AMD tarafında 7800XT almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı