GPU kullanımı %0 olduğu için o FPS değerlerini alıyorsunuz. Belki işlemcinizin grafik kartını kullanıyor olabilir.
Yani sanmıyorum hocam ekran kartına takılı sonuçta monitör, neyi kullandığına nasıl bakacağım.
GPU kullanımı %0 olduğu için o FPS değerlerini alıyorsunuz. Belki işlemcinizin grafik kartını kullanıyor olabilir.
NVIDIA Denetim Masası'ndan, şu an önümde bir bilgisayar olmadığı için bakamıyorum. Orada ayarlar kısmın da hangi GPU'yu kullandığını gösteren bir ibare olması lazım. Her zaman için RTX 4070 Ti işaretlersiniz o grafik kartını kullanacaktır.
Orada 4070 Ti yazıyordu hocam, yine kontrol ederim. Onun dışında başka ne olabilir sizce?
Birçok sebebi olabilir. Valorant ile alakalı olabilir. Arayüz içindeki ayarları ile onu kastediyorum. Başka bir oyunda deneyelim bakalım.
Çözüldü: RTX 4070 Ti GPU kullanımı 0
Yakın zamanda kasa topladım. ASUS Prime B650 Plus, MSI RTX 4070 Ti Gaming X Trio ve AMD Ryzen 7 7700X var. Afterburner programıyla oyun içinde ekran kartı ve işlemcinin değerlerinde ekran kartını hiç kullanmadığını görüyorum. Sadece işlemcinin değerleri yükseliyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?www.technopat.net
Şu konuya bir bakın isterseniz. Sizinle aynı soruna sahip bir arkadaş gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.