işlemcım 55 dereceyı gecmıyor daha yenı formatlanmıs bılgısıyar arkada kullanabılecek bir uygulama yokİşlemcisi daha az ısınıyordur veya arkaplanda işlemciyi kullanan uygulaman vardır.
windows 10 a geçmeyı dusunuyorumİşlemcisi daha az ısınıyordur veya arkaplanda işlemciyi kullanan uygulaman vardır.
i5 14400F işlemcim var, adamın da aynısı. Benim 4070 Super var, adamın 4060 Ti. Adam 300–320 arası FPS alıyor, ben ise oyunlarda 200–250 arası FPS alıyorum. Nedeni nedir, bunun sebebi?
yani valorantta 300 ila 450 fps arası gıdıp gelıyorDiğer oyunlarda aynısı geçerli mi?
oyun ayarlarından kaynaklı olabılırmı vesayre ?Diğer oyunlarda aynısı geçerli mi?
yani valorantta 300 ila 450 fps arası gıdıp gelıyor
oyun ayarlarından kaynaklı olabılırmı vesayre ?
valorantta aldığın fps normal değil bi sorun olduğuna eminimyani valorantta 300 ila 450 fps arası gıdıp gelıyor
oyun ayarlarından kaynaklı olabılırmı vesayre ?
kaç olması gerektı hocamvalorantta aldığın fps normal değil bi sorun olduğuna eminim
nihai performans@Kuzey212 Güç planı yüksek performansta mı?
ful low ayarlarda 1280x960Oyun ayarlarından olabilir tabii ki.
max ayarlarda o fps degerlerı lowa çekınce pek bı fark olmuyor ama bılmıyom hocam bı sıkıntı var bısey var ama cozemedımvalorantta aldığın fps normal değil bi sorun olduğuna eminim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.