RTX 4070 Super Intel i7 14700KF sistem nasıldır?

İyi bir sistem RAM olarak 32 GB RAM öneririm SSD olarak 1TB yeter ama 20 tane falan oyun kurulu dursun diyorsan 2TB SSD de olur. Sistem darboğaz yapmaz tüm oyunlarda bayağı iyi FPS alırsın bir arkadaşımda senin dediğin ekran kartını kullanıyor o da memnun.

İşlemciyi 7800x3D yap oyun performansı olarak 14700Kf'i yer, daha az watt harcar, içinde harici GPU'su da var. Daha ucuz ve Intel'in 14900k, 14700k, 13900l ve 13700k işpemcileri bu aralar hızlı bir şekilde bozuluyor ben bu riske de girmezdim. RAM'leri 2x16 6000MHz CL30 al almışken. Yüksek sistem diziyorsun 16 yakışmaz.

Yukarıda birileri 4080 falan demiş bütçen oraya kadar çıktıysa şunu 60'a al geç. 4070 Ti Super'in üstüne çıkmak pek mantıklı değil (4080s kullanıcısıyım).

Merhaba yorumunuz için çok sağ olun fikrim şu 2 günde değişti forumda konu açtığımdan beri MSI MAG Z790 Wi-Fi alacaktım (LGA 1700 soket) anakart için endişeleniyordum fakat karşıma şu çıktı MSI X670E Tomahawk aynısımı acaba?

Merhaba yorumunuz için çok sağ olun fikrim şu 2 günde değişti forumda konu açtığımdan beri MSI MAG Z790 Wi-Fi alacaktım (LGA 1700 soket) anakart için endişeleniyordum fakat karşıma şu çıktı MSI X670E Tomahawk aynısımı acaba?

Aynısı derken LGA 1700 soketlinin AM5 versiyonumu demek istedim.

Aynısı derken LGA 1700 soketlinin AM5 versiyonumu demek istedim.
Z serisi amd'de X serisine tekabul ediyor evet. X670e tomahawk güzel anakarttır kendim kullanıyorum memnunum ayrıca MSI anakartlarda steamde 20 dolar bakiye kampanyası var haberiniz olsun.

Z serisi AMD'de X serisine tekabül ediyor evet. X670e Tomahawk güzel anakarttır kendim kullanıyorum memnunum ayrıca MSI anakartlarda Steam'de 20 dolar bakiye kampanyası var haberiniz olsun.

Tamam çok sağ olun nasıl anakart hocam bir sıkıntısı var mı avantajlari neler eksikleri senin göz önünden.

Tamam çok sağ olun nasıl anakart hocam bir sıkıntısı var mı avantajlari neler eksikleri senin göz önünden.

Hocam edit / render vesaire işlerin varsa AMD değil de Intel al Intel işlemciler AMD işlemcilere kıyasla Adobe programlarında %20 daha iyi performans gösteriyor. İki firma anlaşmalı oldukları için zaten i7 14700K vs Ryzen 7 7800x3D karşılaştırma videolarınıda izlediğinde aralarında 5-6 FPS fark oluyor. Tercihim Intel'i seçmen aşağıdaki videoya bir göz gezdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam edit / render vesaire işlerin varsa AMD değil de Intel al Intel işlemciler AMD işlemcilere kıyasla Adobe programlarında %20 daha iyi performans gösteriyor. İki firma anlaşmalı oldukları için zaten i7 14700K vs Ryzen 7 7800x3D karşılaştırma videolarınıda izlediğinde aralarında 5-6 FPS fark oluyor. Tercihim Intel'i seçmen aşağıdaki videoya bir göz gezdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı