RTX 4070 Super vs RX 7800 XT

Bütçe
25000

Ugurcam19

Kilopat
Arkadaşlar selamlar, sistem toplama içerisindeyim. Ekran kartım kaldı geriye bu iki ekran kartından birini almak istiyorum. Topladığım sistemi uzun yıllar kullanacağım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Bu arada 2K monitör ile kullanacağım.

Arkadaşlar selamlar, sistem toplama içerisindeyim. Ekran kartım kaldı geriye bu iki ekran kartından birini almak istiyorum. Topladığım sistemi uzun yıllar kullanacağım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Bu arada 2K monitör ile kullanacağım.

4070 Super öneririm. AMD ucuz ama NVIDIA kadar iyi teknolojisi yok. Yalnız şunu da ekleyeyim, AMD kesinlikle kötü değil, hatta çok iyi. Yani RX 7800 XT alırsanız sizi kesinlikle üzmez.

Bende 4070 Super var. İşlemcimle beraber tam uyum içerisinde ve soğutmam güzel olduğu için en ağır oyunlarda bile 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Kesinlikle 4070 Super öneririm.

Hocalarım 7900GRE Değil de attığım 7800XT yi alsam üzer mi? Sıcaklıkları falan nasıldır? @Smmmhunter @Canberk86c @ranxiee 7900GRE yi istemememin sebebi çok sade gelmesi. Biliyorum saçma geliyor ama biraz güzel gözüksün istiyorum.

4070S rakibi 7900GRE'dir.
Satıcı hepsiburada yazıyor ama hocam.

Hocalarım 7900GRE Değil de attığım 7800XT yi alsam üzer mi? Sıcaklıkları falan nasıldır? @Smmmhunter @Canberk86c @ranxiee 7900GRE yi istemememin sebebi çok sade gelmesi. Biliyorum saçma geliyor ama biraz güzel gözüksün istiyorum.

Satıcı hepsiburada yazıyor ama hocam.
Hocam ben şahsen performansı estetiğe tercih ederim ama madem estetik görüntü istiyorsunuz sisteminize beyaz ekran kartı yakışıcaksa alın geçin, güzel oluyor beyaz sistemler. "Beyaz vergisi" olarak adlandırdığımız birşeyde var ama onu unutmayın her parçayı beyaz yapmaya kalktığınızda 40 bin TL'lık sistemi 45-50bin TL civarına çıkarbilirsiniz.

Sıcaklıklara gelince ben Asus Dual RX 7800XT kullanıyorum, 65-70 derecelere ulaştığını çok nadir görüyorum, geçen gün Rainbow Six Siege oynarken fanlar bile dönmüyordu sıcaklığı 48 dereceydi ama biraz darboğaz yiyordum onla alakalı tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı