RTX 4080 laptop önerisi

SSD+RAM de sıkıntı yok eklerim onları ama ekranı FHD 144Hz+350nit ekranı oldugu için şüphe oluyor.

Biraz daha araştırayım o zaman 75k ya kadar öneri sunarsanız sevinirim.
Sadece ekran böyle olabilir ama panel olarak MSI daha iyidir büyük ihtimalle. HP'nin hoparlör, mousepad gibi aksamları geçen zamandan sonradan sıkıntı çıkartıyor.

Sadece ekran böyle olabilir ama panel olarak MSI daha iyidir büyük ihtimalle. HP'nin hoparlör, mouse pad gibi aksamları geçen zamandan sonradan sıkıntı çıkartıyor.

YouTube videolarındada MSI Vector'un kasa kalitesi çok iyi gözüküyor bakalım tamamen bir araştırma yapayım artık hangisi kafama yatarsa alırım veya Kara Cuma'yı beklerim o zaman belki güzel indirim yakalarım.

Şu ömür palavrasına pek takılmayın RTX 4000 kartlar yıllar boyu güncel kalacak. Bütçen bayağı yüksek, ben yerinde olsam Vector alırım. Üst segmentte tercih edilebilecek en yi model. Omen de tercih edilebilir ama işlemciden tam güç alamazsınız limit sebebiyle CPU önemliyse sizin için.

Pazarama limiti zorlayıp buna 18k fiyat farkı vermeye değer mi hocam.

Pazarama limiti zorlayıp buna 18k fiyat farkı vermeye değer mi hocam.

Vadesiz 12taksit fırsatıda var şu an cidden aklıma yattı çalıştığım yerden asgari ücret alıyorum seneye en az 14-15k olsa asgari ücret cok rahat alabilirim.

Eğer bütceni bu kadar geniş tutabileceksen neden olmasın ama gerek yok. 4080 Vector fazlasıyla ihtiyacını karşılayacaktır.

Hocam en büyük pişmanlıgım 2ay önce yüksek bütçe koymamam keşke o zaman yüksek bütçeyle bir laptop alsaydım şimdi de almayıp 1 ay sonra hepsi artınca yine pişman olmak istemiyorum.

Vadesiz 12taksit fırsatıda var şu an cidden aklıma yattı çalıştığım yerden asgari ücret alıyorum seneye en az 14-15k olsa asgari ücret cok rahat alabilirim.

Hocam en büyük pişmanlıgım 2ay önce yüksek bütçe koymamam keşke o zaman yüksek bütçeyle bir laptop alsaydım şimdi de almayıp 1 ay sonra hepsi artınca yine pişman olmak istemiyorum.

Vector pişman etmez merak etme.

175W TDP sizi aldatmasın o değerlere çıkamayacaksınız zaten iki bilgisayarda da. Kalite için MSI alın derim. Ben de MSI kullanıcısıyım aşırı memnunum.

HP sadece ekran boyutuyla önde.

Öneriler için çok teşekkür ederim. MSI Vector alacağım ama RTX4080 mi yoksa RTX4090 mı alacağıma karar vermedim. RTX4080'in ekranı daha iyi olsaydıda bu çelişkiye düşmeseydim şu anlık RTX4090'a daha yakınım 12ay vadesiz taksit aşırı mantıklı geldi. 1-2saat içinde aldığım ürünü buraya yazarım.

175W TDP sizi aldatmasın o değerlere çıkamayacaksınız zaten iki bilgisayarda da. Kalite için MSI alın derim. Ben de MSI kullanıcısıyım aşırı memnunum.

HP sadece ekran boyutuyla önde.

Bildiğim kadarıyla RTX40 serilerinde 100W üstüne çıkmıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı