RTX 4080 laptop önerisi

175W TDP sizi aldatmasın o değerlere çıkamayacaksınız zaten iki bilgisayarda da. Kalite için MSI alın derim. Ben de MSI kullanıcısıyım aşırı memnunum.

HP sadece ekran boyutuyla önde.

4080-4090 kartlarında voltaj limiti yok. Ne kadar güç verirsen o kadar çeker yani, sınır yok 50-60-70 kartlarındaki gibi.

Vector bu bütçede en doğru tercih olacaktır, başka bir şeye bakmana gerek yok. Kalite ve soğutma açısından güzel bir model.

4080-4090 kartlarında voltaj limiti yok. Ne kadar güç verirsen o kadar çeker yani, sınır yok 50-60-70 kartlarındaki gibi.

Vector bu bütçede en doğru tercih olacaktır, başka bir şeye bakmana gerek yok. Kalite ve soğutma açısından güzel bir model.

Eğer vadesiz 12 taksiti yapabilirsem Vector RTX4090 alacağım yapamazsam Vector RTX4080 alacağım.

4090 Vector'un linkini atabilir misin?

Şu modelden bahsediyorsun sanırım.

4090 Vector'un linkini atabilir misin?

Hocam şimdi siz 120 bin ödemeye hazır mısınız?

100bin gibi sayılara asla bir laptop almam hocam onu ekonomiyi özetlemek için söyledim.

Hatta hocam maximum ile ekstradan 3000TL daha indirim geliyor 90bin TL vadesiz 12ay taksit gibi düşünün.

100bin gibi sayılara asla bir laptop almam hocam onu ekonomiyi özetlemek için söyledim.

Hatta hocam maximum ile ekstradan 3000TL daha indirim geliyor 90bin TL vadesiz 12ay taksit gibi düşünün.

90 bine kesinlikle değer. Ekranı da bayağı iyi, QHD+ 240Hz.

Bunu alıp geçsin.

Oyun bilgisayarında pil ömrüne o kadar dikkat etmiyorum ya, bence tercihi etkileyecek kadar önemli bir etken değil.
Zaten oyun bilgisayarı adı üzerinde. StarBucks'a gidip hava atacaksa MacBook alsın bi zahmet. Şarjda kullanılır bu cihazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı