RTX 4080 SUPER için hangi marka daha iyi?

Bütçe
72500

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
RTX 4080 SUPER için internette araştırma yaptığımda bu üç marka arasında kaldım: ASUS, MSI, GIGABYTE. Hangi markanın daha kaliteli ve iyi soğutmaya sahip olduğuna karar veremedim. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? Ve neden bu markaların arasında en ucuzu GIGABYTE olurken en pahalısı genelde ASUS oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
En çok tercih edilen markalar fiyatlarını rakiplerden daha yukarıda tutabiliyorlar çünkü alıcısı var. Markaların ucuza ve pahalıya sattığı modeller olur genelde. Ben eli ayağı düzgün uygun fiyatlı kartların tercih edilmesinden yanayım. Sonuçta aynı kart sadece soğutma çözümleri ve görüntüleri farklı.

En çok tercih edilen markalar fiyatlarını rakiplerden daha yukarıda tutabiliyorlar çünkü alıcısı var. Markaların ucuza ve pahalıya sattığı modeller olur genelde. Ben eli ayağı düzgün uygun fiyatlı kartların tercih edilmesinden yanayım. Sonuçta aynı kart sadece soğutma çözümleri ve görüntüleri farklı.

Yani aslında hepsinin performansı aynı ancak görüntüsü ve soğutması farklı diye mi fiyatları bu şekilde sadece? Eğer öyleyse Gigabyte alacağım :)

Teşekkürler öneri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı