RTX 4090 sisteme PSU önerisi

Bütçe
+

695710

Centipat
Makaleler
1
RAM
2x32 gb 6000 mhz
İşlemci
i9 13900k
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24 GB GDDR6X 384 bit DLSS 3 ekran kartı.

Intel Core i9 13900K 3.0GHz 36MB önbellek 24 çekirdek 1700 10nm işlemci.

NZXT Kraken Elite 360 360mm siyah işlemci sıvı soğutucu.

ASUS ROG Maximus Z790 Apex 8000MHz(OC) DDR5 soket 1700 M.2 Aura RGB ATX anakart.
/

ASUS Thor 1000P2 Gaming 80+ Platinum Full modüler 135mm fanlı ATX PSU (1000W)

Yeterli olacak mıdır? Bazı yerlerde Intel'in render altında 350 wat tükettiğini yazdıklarını gördüm doğru mu? Ciddi soruyorum trol değilim.

(OC yapmayı severim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani normal şartlarda kesinlikle yeter ama nitrojenle aşırtıcam hepsini derseniz orası sizin teknik araştırmanıza kalmış.

aga asus var zaten 1000 watlık yani ben yetermi diyorum

Yani normal şartlarda kesinlikle yeter ama nitrojenle aşırtıcam hepsini derseniz orası sizin teknik araştırmanıza kalmış.
hocam normal afterburnerdan halledicem i9 uda bios menüden ghz ve intel turbo boost yapacağım

aga asus var zaten 1000 watlık yani ben yetermi diyorum

hocam normal afterburnerdan halledicem i9 uda bios menüden ghz ve intel turbo boost yapacağım
Asus PSU'larda sıkıntı konuları açılmıştı bir ara. Emin olmadan almayın. Yani zaten dediğim gibi acaip bir soğutma sisteminiz olmadan zaten enerjiden önce ısı da takılırsınız. 1000 W'ı geçen bir OC'yi ben tavsiye etmezdim eğer parçaları rahatça karşılama şansınız yoksa.

ASUS PSU'larda sıkıntı konuları açılmıştı bir ara. Emin olmadan almayın. Yani zaten dediğim gibi acayip bir soğutma sisteminiz olmadan zaten enerjiden önce ısı da takılırsınız. 1000W'ı geçen bir OC'yi ben tavsiye etmezdim eğer parçaları rahatça karşılama şansınız yoksa.

Emin değilim kesinlikle bir arkadaş kesinlikle 1200 wat al kartı yakarsın demişti.

teşekkür ederim ana kartım sanırım 100 wat tükettiğini yazdılar yine yeterli mi

Hiçbir problem yok yine yeterli. Sabit değil o hiçbir zaman.

Emin değilim kesinlikle bir arkadaş kesinlikle 1200 wat al kartı yakarsın demişti.

Hurafe, boş laf. PSU'nun yetmediği durumlarda sistem kapanır zaten, bileşenlere zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı