Çok fazla zorladım, çok yük altına soktum 750-800w değerlerini gördüm ancak kapanma olmadı neden OCCT testinde kapanıyor bence orada bi problem var.
1200w versiyonlu PSU daki saçma hareketler bunda yok (stabilizasyon sorunları, bilgisayarın açılırken ekranın donması sonra tekrar reset atılıp açılması, bazen görev yöneticisinde ekran kartının sıcaklık değerinin kaybolması, oyunlarda bariz fps düşüklüğü yaşanması yani 150 alıyorken 20 alınması gibi ancak yine reset atıldıktan sonra tekrar düzelmesi, PSU güç düğmesi kapalıyken prize bağlı durumda iken güç düğmesini açtığımda bilgisayarın otomatik açılması (ana karttaki ayarlarda bir problem olmamasına rağmen) vs. vs. gibi garip garip hatalar oluyordu ) Bunda ise bu gariplikler ile henüz karşılaşmadım şuanda deneme aşamasındayım ve incehesap ile de iletişime geçtim cevaplarını bekliyorum.
Yalnız Asus Rog Thor P2 1000w versiyonda 12+4 pinin hediye olarak gelmemesi iyi olmamış. Rtx 4000 serisi ekran kartım var ve bu pine ihtiyacım var. Dışarıdan da satın alacağım kabloya ne derece güvenebilirim bilemiyorum. Asusun bu konuda desteği oluyor mu ya da haricen ürün satıyor mu bileniniz varsa söyleyebilir mi ?
(Asusun kendi sayfasından kontrol ettiğimde bu kabloyu 1200w ve üzerindeki PSU lar için hediye gönderdiği bilgisine ulaştım.)