RTX 5060 alınır mı?

Bütçe
17000
Bende nakit var şimdilik ondan soruyorum 5060 için yoksa Radeon RX tabii ki daha iyi.
1 2 aylık bir karttan sana zarar gelmez 5060 alacağına 9060XT 16 GB alırsan rahatindan 2 sene daha götürür.

Garantili kart almanda sakınca olduğunu sanmıyorum.
Garanti sorgulamasını kendin yap Param Güvende ile almak iste 3 gün kullan beğenirsen kaybın olmaz kargo parası sadece kaybın olur.
16 GB mi sormak lazım.

Alınca herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı? AMD'den şikayet duydum birkaç yerde ama çoğunu çözmüşler sanırım.

İnternet üzerinden alabilirim. Ama biraz beklemek zorundayım. 1 ay falan o zamana kadar ne olur bilinmez.

Bende nakit var şimdilik ondan soruyorum 5060 için yoksa Radeon RX tabii ki daha iyi.

Alınca herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı? AMD'den şikayet duydum birkaç yerde ama çoğunu çözmüşler sanırım.

İnternet üzerinden alabilirim. Ama biraz beklemek zorundayım. 1 ay falan o zamana kadar ne olur bilinmez.

Attığım 2.el ilanlar cok temiz 1i tamamen kapalı kutu sorun yaşama ihtimalin düşük RTX 5060 parasına 5060 Ti 16 GB dengi almış oluyorsun ufak sorunlar göz ardı edilebilir. 6000 serisine göre çok daha iyiler orası net.

Değil mi? Dalga geçiyorsun herhalde kullanmadığın için bilemezsin. Yeni çıkan bir ekran kartı. Özlediğide var.

Kullanmadığım için bilemez miyim? Pekala.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RTX 2060S alır 20FPS az alır kalan 7 8 bin liramı cebime atarım. Millet 8gb 5060ti almayın diyor, 5050 mi iyi olucak? Her yeni gpu çok mu iyi gtx 1630 felaketini tekrardan hatırlamak ister misin?

Kartın performansından kaynaklı değil fiyatı iyi değil RTX 5060 ve 5050 bu yüzden önerilmiyor. 5060 yine hazır sistem indirimiyle güzel fiyata yakalanınca alınabilir. 13-14K bütçe ile 2.el kartlar daha iyi olacak.

Mesela 5060 yine söz konusu olsun 2.el olarak gayet makul oluyor. Bu bütçede RX 6800xt/6800/3070ti/3080 bulunabiliyor o yüzden daha mantıklı 2.el alınması.

Saf güçte 12.000TL gibi bir fiyata bulunabilen 3070 Ti 5060 ile aynı performansı sunuyor yer yer fark atıyor.
Kartın performansından kaynaklı değil fiyatı iyi değil RTX 5060 ve 5050 bu yüzden önerilmiyor. 5060 yine hazır sistem indirimiyle güzel fiyata yakalanınca alınabilir. 13-14K bütçe ile 2.el kartlar daha iyi olacak.

Mesela 5060 yine söz konusu olsun 2.el olarak gayet makul oluyor. Bu bütçede RX 6800xt/6800/3070ti/3080 bulunabiliyor o yüzden daha mantıklı 2.el alınması.

Saf güçte 12.000TL gibi bir fiyata bulunabilen 3070 Ti 5060 ile aynı performansı sunuyor yer yer fark atıyor.
Hocam geç yazdım kusura bakmayın.Evet dedikleriniz çoğu doğru fakat 2.el bana göre sıcak bakılcak bişey değil.Yani her türlü risk barındırıyo biraz daha bütce artırıp 20kya 9060xt bulunabilir.Ayrıca bence diyelim aldık 2.el bi sıkıntı çıktı.Sonrasında iade vs zahmetli olmazmı.Şahsen bence 5060 alınır fakat 9060 xt hiç fena kart değil.5050 ben olsam almazdım fakat bence o fiyat bandında sıfır ekran kartı olarak gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam geç yazdım kusura bakmayın. Evet dedikleriniz çoğu doğru fakat 2.el bana göre sıcak bakılacak bir şey değil. Yani her türlü risk barındırıyor biraz daha bütçe artırıp 20.000 TL'ye 9060XT bulunabilir. Ayrıca bence diyelim aldık 2.el bir sıkıntı çıktı. Sonrasında iade vs zahmetli olmaz mı? Şahsen bence 5060 alınır fakat 9060 XT hiç fena kart değil. 5050 ben olsam almazdım fakat bence o fiyat bandında sıfır ekran kartı olarak gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Bütçesi yetmiyorsa 2.el alabilir mesela kapalı kutu 1 cihaz attım onun 2 sene garantisi var haliyle yanında faturası gibi şeylerde mevcut, bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bütçe yeterse elbette 0 alsın ama yetmiyorsa 5060 için 17k bayılmak bence iyi bir fikir değil. Pg gibi sistemlerde var o yüzden alıp kutuya bakıp kendi açılışı yapıp kararını verebilir.

İlla RTX alacağım diyorsanız 2. elden 20.000 bandında 3000-4000 serileri var güzel bir PSU ile kullanın gidip de 5060 - 5050 almayın ya da 9060 XT alın geçin.

8 GB GDDR6 5050 ne ekran başında güldürmeyin beni ya.
Ekran kartı dostum ; gülebilirsin senin bütçen daha iyilerine yetiyorsa.

Kullanmadığım için bilemez miyim? Pekala.

RTX 2060S alır 20FPS az alır kalan 7 8 bin liramı cebime atarım. Millet 8gb 5060ti almayın diyor, 5050 mi iyi olucak? Her yeni gpu çok mu iyi gtx 1630 felaketini tekrardan hatırlamak ister misin?

4060 3060 dan çoğu durumda iyi bir kart ve ben ne dedim? Bütçesi buna yetenler için iyi bir kart kullanılır, dedim. Eğerki adamın bütçesi daha yüksekse zaten bunu almasın niye alacak? Benim bütçem buna yetti Max o yüzden aldım ve memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı