RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar,

Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Bir tanıdığım, aşağıdaki kasa üzerinden kendine göre bazı küçük özelleştirmeler yaparak aldı ve oldukça memnun kaldığını belirtti. Hazır sistem tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu şekilde hem kurulum hem de garanti süreçlerinin daha konforlu olacağını düşünüyorum.

Sizce bu kasa, belirtilen bütçe için performans ve fiyat dengesi açısından yeterli midir? Hazır sistem alternatifleriyle kıyaslandığında önerir misiniz? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

1748103446219.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar,

Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Bir tanıdığım, aşağıdaki kasa üzerinden kendine göre bazı küçük özelleştirmeler yaparak aldı ve oldukça memnun kaldığını belirtti. Hazır sistem tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu şekilde hem kurulum hem de garanti süreçlerinin daha konforlu olacağını düşünüyorum.

Sizce bu kasa, belirtilen bütçe için performans ve fiyat dengesi açısından yeterli midir? Hazır sistem alternatifleriyle kıyaslandığında önerir misiniz? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2498117
Umarım aynı bu fiyatta almamıştır. Çok pahalı.

İyi günler arkadaşlar,

Eki Görüntüle 2498117

Arkadaşınızı memnun etmiş olabilir fakat sisteme bu kadar para verileceği anlamına gelmez. Toplama yapabilir misiniz?

İyi günler arkadaşlar,

Eki Görüntüle 2498117

Kontrol ettim şimdi mesajını, iki bin daha düşük fiyata almış.

Yine de pahalı hocam ayrı ayrı toplasan daha iyisini toplarsın ustune daha ucuza denk gelir.

Arkadaşınızı memnun etmiş olabilir fakat sisteme bu kadar para verileceği anlamına gelmez. Toplama yapabilir misiniz?
Parçaları tek tek toplamak ve bunların montajını yapmak gözümde büyüyor. Daha önce de bu konuda hiç tecrübem yok. Bu yüzden hazır sistemin daha konforlu olacağını düşünmüştüm.

Parçaları tek tek toplamak ve bunların montajını yapmak gözümde büyüyor. Daha önce de bu konuda hiç tecrübem yok. Bu yüzden hazır sistemin daha konforlu olacağını düşünmüştüm.

Hocam en kotu bilen bir arkadaşınıza ya da bilgisayarcıya toplatırsınız o konuda endişelenmeyin. 1-2 video izleyerek nasıl yapılacagını da kavrayabilirsiniz. cok da zor bir şey değil.

Kasayı DeepCool 750W yapın -505 TL. Anakartı B650 mk yapın ya da MSI B650me. SSD Kioxia yapın 1 TB olan.

Pekala, bu fiyat bandında parça parça önerileriniz neler? Sistem parçaları için maksimum 50bin tl bütçe sunabilirim. Bu fiyatın dışında da bir monitör ihtiyacım var.

Kasayı DeepCool 750W yapın -505 TL. Anakartı B650 mk yapın ya da MSI B650me. SSD Kioxia yapın 1 TB olan.
Kontrol ediyorum. Ek olarak mühendislik programlarını aktif ve hızlı şekilde kullanabilmem gerekiyor. Bu yüzden NVIDIA daha iyi diye duymuştum. Doğruluk payı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı