RTX 5070 vs RX 9070 XT

2 haftadır 9070XT kullanıyorum Sapphire Pulse modeli. Açıkçası ne ısındığını ne fan sesi çıkardığını gördüm 55 derecelerde takılıyor AC Shadows'ta FPS değerleri çok güzel ben çok beğendim kartı tabii daha uzun kullanımda görmek lazım ama bence 9070XT net.
Hala kullanıyor musunuz?

10 gündür Pulse 9070xt kullanıyorum. The lasf of us 2 GPU kullanımı %99, sıcaklık 62 derece. Hayatım Pulse model kartlar kullanarak geçti. 3 fanlı olması sebebiyle şimdiye kadar kullandığım en serin Pulse modeli bu model. Kulaklık taktığım için duymuyorum ama fan profilinin biraz agresif olması da etkili. Kart 60 dereceleri yaklaştığı anda fan devri 1500-2000 arasında gidip gelmeye başlıyor. Bu sayede kartı serin tutuyor. Gerçekten çok memnunum Sapphire bu sefer güzel kart yapmış.

Kullanıyorum hocam, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok kart ısınmıyor 60 derece bazen görüyorum geneldew 60 derece altı. Oda sıcaklığım 37-38 derece civarında olmasına rağmen.

İşlemci nedir 7800x3D 9070XT düşünüyorum ben de.

Arkadaşlar formun ilk kısımlarında gördüğüm kadarıyla YouTube'da donma 4K'da ne bileyim ısınma sorunları bende kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kulandığım marka ASUS serisi Prime yani o sorunlar yok rahat olun.

2 haftadır 9070XT kullanıyorum Sapphire Pulse modeli. Açıkçası ne ısındığını ne fan sesi çıkardığını gördüm 55 derecelerde takılıyor AC Shadows'ta FPS değerleri çok güzel ben çok beğendim kartı tabii daha uzun kullanımda görmek lazım ama bence 9070XT net.

Aynı şekil bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı