dogi4234
Decapat
Sadece referans modellerde ısınma sorunu oluyor.Isınma problemi olan bir kartı önerme nedeniniz nedir?
Sadece referans modellerde ısınma sorunu oluyor.Isınma problemi olan bir kartı önerme nedeniniz nedir?
Ne ısınıyor mu? Sen ısınıyor mu dedin? Sen 5700XT kartına ısınıyor mu dedin? Çabuk uzaklaş buradan seni NVIDIA fanboyu seni. Çöp kasalar kullanıp AMD'ye laf atmayın sakın NVIDIA fanboyları sizi. PSU 200W olunca ısınır tabi siz ne anlarsınız (!)Isınma problemi olan bir kartı önerme nedeniniz nedir?
Sadece referans modellerde ısınma sorunu oluyor.
Sadece bu markada mı yoksa hepsinde mi var ısınma sorunu?Hayır çift fanlı modellerde de ısı sorunu var. Ped'ler yarım kullanılmış.
![]()
5700XT'de MSI Evoke, Mech ve Gaming X'ten uzak durun! MSI 5700 XT alacaklar içeri→ | DonanımHaber Forum
KONU TAMAMEN FORUMDAŞLARIN İYİLİĞİ AÇISINDAN AÇILMIŞTIR MARKAYA KARŞI ANTİPATİ DEĞİLDİR KENDİM MSI KULLANIYORUM ÜST METİN OLARAK GEÇEYİM İSTEDİM. Şimdforum.donanimhaber.com
Sadece bu markada mı yoksa hepsinde mi var ısınma sorunu?
İlk zamanlar kartın sorunlarından dolayı iade eden kişi sayısı fazlaydı ancak şuanda neredeyse sorun yok denebilir. Sonuç olarak kart 7nm, kasa içi soğutma başarılıysa ısınmaz. Ancak kasa için soğutma başarısızsa istersen 3 fanlı model al hiçbir işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.