RTX veya dengi ekran kartı alınmalı mı?

Ben de yazın indirimde toplamıştım sistemi. Toplamadan önce sistem araştırmaları yaparken ben de 1660Ti kartta karar kılmıştım fakat RTX 2060 ile fiyat farkını görünce RTX'e yöneldim. Fiyat performans açısından en iyi kartlardan birisi bence. Kesinlikle pişman değilim. ROG Strix Overclocklu versiyonu 2700 civarına almıştım. Şimdi 2600 falan çok daha uygun. Düz ya da overclocklu fark etmez bence direkt RTX 2060 alıp geçin daha almadıysanız. Super modelinin 8GB vram dışında pek bir artısı yok. Bütçeniz yetmiyorsa zorlamanın anlamı yok.

Bu arada hiç "RTX teknolojisi çok yeni, alınmaz" diyen birini göreceğim aklıma gelmezdi. Sosyal, şaşırtmaya devam ediyor... :D

Bütçeye göre 1660ti yada 2060s seçimi olabilir. Yurtdışındanda bakabilirsin daha uyguna gelir tr ye göre. Dediğin fiyata şuan indirimsiz haliyle bile 2070s alınabiliyor

Ben 55-60 derecelerde oyun oynarım, 3-5 FPS az olsun kafam rahat olsun dersen RTX 2060 - S - 1660Ti derim. Ama yok ben 80 derecelerde oynarım, 3-5 FPS fazla alırım bir de hatalarınla sıkıntılarına ugrasicam dersen 5700XT.

Gece 12'den önce Rog Strix RTX2060'ı 2.500TL'e aldım. Aşağıda linki var şuan 3.445TL tabi önümüzdeki hafta yine bi 2.500leri görür. Super aşırı pahalı. 1660Ti ise ucuz değil. Böyle karar verdim artık.

Gece 12'den önce Rog Strix RTX2060'ı 2.500TL'e aldım. Aşağıda linki var şuan 3.445TL tabi önümüzdeki hafta yine bi 2.500leri görür. Super aşırı pahalı. 1660Ti ise ucuz değil. Böyle karar verdim artık.

Bütçene göre en mantıklı seçimi yapmışsın. Ben aldıktan sonra Super modellerin çıkacağını duyup üzülmüştüm beklese miydim acaba diye ama fiyatını gördükten sonra iyi ki beklememişim dedim.

Her RX 5700 XT kartta ısı sorunu yok zaten MSİ Mech ve Evoke serisinde sorun var. Fabrikasyon olarak hatalı üretimleri oldu. Ped'ler yarım ondan dolayı aşırı bir sıcaklık olayı söz konusu. RX 5700 XT Mech yada Evoke alarak oyunları 80-90 derece oynamak mı daha mantıklı yoksa RX 5700 XT Pulse, Nitro+ yada Strix olarak aynı oyunları 60-70 derecede oynamak mı mantıklı?
Model olarak baya sıkıntılı olanlar var doğru söylüyorsununuz

Doğru seçimi yapmışsınız bence.

Al geç arkana bile bakma.
Para varsa bunu öneririm fiyatı çok iyi ama senin bütçeyi aşıyor, biri alsın şu kartı lütfen boşa gitmesin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı