RTX vs GTX ekran kartı

Benim emektar GTX1650 RTX kartlarla mı kapışıyor şimdi? 😀

Yani dediğiniz doğru gibi. Nvidia tarafında en kötü 3060 alınmalı şu anlık. 3050 iyi bir kart değil zaten onu alacağıma 2060 alırım daha iyi.
Bir çok arkadaşta şöyle bir algı var en kötü RTX en iyi GTX ten iyidir bu algı yanlış. yada en kötü rtx 3000 serisi en iyi 2000 serisinden iyidir gibi yanlış.

Saf performansa bakarsak doğru, ancak DLSS teknolojisi sayesin de RTX kartlar daha çok öndedir.

1675336879744.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özdeş sistemlerde performans testleri böyledir.
İsim yükseldikçe performans artacak diye bir şey yok.

Saf performansa bakarsak doğru, ancak DLSS teknolojisi sayesin de RTX kartlar daha çok öndedir.

Eki Görüntüle 1654289

Arkadaşım zaten açtığım konuda saf yazıyor saf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çok arkadaşta şöyle bir algı var en kötü RTX en iyi GTX ten iyidir bu algı yanlış. yada en kötü rtx 3000 serisi en iyi 2000 serisinden iyidir gibi yanlış.
Dediğinize katılıyorum hocam. Zaten GTX 1080 RTX 3050 den 5-10fps önde. 3050'de DLSS var diyenler olacak ama GTX 1080 kullananlar da FSR kullanabiliyor.

1080 den iyi ama

Hocam arkadaşın karşılaştırdığı ekran kartona göre özel
Hocam neresi özel Allah aşkına. 1080 den iyi falan da değil. Kendi kullandığın kartını mı övüyon anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı