Bir çok arkadaşta şöyle bir algı var en kötü RTX en iyi GTX ten iyidir bu algı yanlış. yada en kötü rtx 3000 serisi en iyi 2000 serisinden iyidir gibi yanlış.Yani dediğiniz doğru gibi. Nvidia tarafında en kötü 3060 alınmalı şu anlık. 3050 iyi bir kart değil zaten onu alacağıma 2060 alırım daha iyi.
Kısmen hayır hem de evetBenim emektar GTX1650 RTX kartlarla mı kapışıyor şimdi?![]()
Yok hocam o kadar da değil. En kötü RTX kart bile (3050), 2 kat fark koyuyor.Benim emektar GTX1650 RTX kartlarla mı kapışıyor şimdi?![]()
Saf performansa bakarsak doğru, ancak DLSS teknolojisi sayesin de RTX kartlar daha çok öndedir.
Eki Görüntüle 1654289
Hocam ben de biraz garip buldum zaten.Yok hocam o kadar da değil. En kötü RTX kart bile (3050), 2 kat fark koyuyor.
Dediğinize katılıyorum hocam. Zaten GTX 1080 RTX 3050 den 5-10fps önde. 3050'de DLSS var diyenler olacak ama GTX 1080 kullananlar da FSR kullanabiliyor.Bir çok arkadaşta şöyle bir algı var en kötü RTX en iyi GTX ten iyidir bu algı yanlış. yada en kötü rtx 3000 serisi en iyi 2000 serisinden iyidir gibi yanlış.
Hocam neresi özel Allah aşkına. 1080 den iyi falan da değil. Kendi kullandığın kartını mı övüyon anlamadım.1080 den iyi ama
Hocam arkadaşın karşılaştırdığı ekran kartona göre özel
Hocam yeni konu açmayı nasıl başardın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.