Her şey saf performansta bitmiyor ki. DLSS var RTX var NVIDIA Broadcast gibi uygulamaları kullanmana olanak tanıyor. Ben sadece birkaç tane saydım çünkü pek bilgim yok ancak daha varda vardır yani.
Doğrudur hocam GTX 1080TI bende kullandım efsanevi ötesi bir kart tokatlar dediğiniz gibi ama RTX'e kıyasla daha az piyasada tutacaklarından dolayı ileride sorun yapar. RTX serisi zaten DLSS olmasa birşeye yaramaz. GTX 1080TI daha az güncelleme alır tahminimce RTX'i önde tutmak için yapacakları şey bu.Bende Rtx 3050 var pek memnun değilim.
Bunları biliyorum arkadaşım dls vs zaten yazdım. fakat saf performans diyorum kaç yıllık kart saf performansta tokatlıyor.Her şey saf performansta bitmiyor ki. DLSS var RTX var NVIDIA Broadcast gibi uygulamaları kullanmana olanak tanıyor. Ben sadece birkaç tane saydım çünkü pek bilgim yok ancak daha varda vardır yani.
Bana saf performans testinde bir tane video göster kendin çek 1080 Ti tokatlayan RTX 3050 sana 4090 göndereceğim. Zaten 4090 varsa on tane göndereceğim. Türkçe yazıyorum oku ve anla saf performans diyor.
Bunları biliyorum arkadaşım dls vs zaten yazdım. Fakat saf performans diyorum kaç yıllık kart saf performansta tokatlıyor.
RTX (yani Ray Tracing) GTX kartlarda da var hocam. GTX kart kullanıyorum. Cyberpunk 2077 de RTX açıp denediğim oldu.Her şey saf performansta bitmiyor ki. DLSS var RTX var NVIDIA Broadcast gibi uygulamaları kullanmana olanak tanıyor. Ben sadece birkaç tane saydım çünkü pek bilgim yok ancak daha varda vardır yani.
Bunları biliyorum arkadaşım dls vs zaten yazdım. Fakat saf performans diyorum kaç yıllık kart saf performansta tokatlıyor.
2 fps olarak mı?RTX (yani Ray Tracing) GTX kartlarda da var hocam. GTX kart kullanıyorum. Cyberpunk 2077 de RTX açıp denediğim oldu.
O RTX'in verimi ne olabilir ki? kartınız Pascal tabanlı olduğundan fazla bir RTX verimi alamazsınız ve DLSS olmadıktan sonra bir mantığı yok onun.RTX (yani Ray Tracing) GTX kartlarda da var hocam. GTX kart kullanıyorum. Cyberpunk 2077 de RTX açıp denediğim oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.