RTX2060 Super model önerisi

Mopat

Hectopat
Merhaba. Kardeşime alacağım sistem için RTX 2060 Super modelini düşünüyorum. Bu yüzden birkaç marka arasında kaldım.
1. Palit Dual RTX 2060 Super.
2. INNO3D RTX 2060 Super.
3. Galax RTX 2060 Super 1-Click O.c.
Bu 3 model arasında gidip geliyorum. Ben Galax'ın soğutmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak stoklarda kalmamış. Bu yüzden 3 kart arasında kaldım. Sizce stoğun gelmesini bekleyip Galax RTX 2060 Super 1 Click-O.c modelini mi almalıyım yoksa bu yazdığım diğer 2 modelden birini mi almalıyım? Bütçem maksimum 3700. Bu bütçeye sizin önerebileceğiniz RTX 2060 Super modeli var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kardeşime alacağım sistem için RTX 2060 Super modelini düşünüyorum. Bu yüzden birkaç marka arasında kaldım.
Bu 3 model arasında gidip geliyorum. Ben Galax'ın soğutmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak stoklarda kalmamış. Bu yüzden 3 kart arasında kaldım. Sizce stoğun gelmesini bekleyip Galax RTX 2060 Super 1 Click-O.c modelini mi almalıyım yoksa bu yazdığım diğer 2 modelden birini mi almalıyım? Bütçem maksimum 3700. bu bütçeye sizin önerebileceğiniz RTX 2060 Super modeli var mıdır? Şimdiden teşekkürler. İ

Bu 3 model arasında gidip geliyorum. Ben Galax'ın soğutmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum ancak stoklarda kalmamış. Bu yüzden 3 kart arasında kaldım. Sizce stoğun gelmesini bekleyip Galax RTX 2060 Super 1 Click-O.c modelini mi almalıyım yoksa bu yazdığım diğer 2 modelden birini mi almalıyım? Bütçem maksimum 3700. bu bütçeye sizin önerebileceğiniz RTX 2060 Super modeli var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

INNO3D modeli hem ucuz hem kaliteli bellekleri en iyi 2 inci bellekler banim sana tavsiyem kardeşim INNO3D modeli iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı