RTX2060 vs RX5600 XT sistem

Yani dediğim gibi sınavım var ve sınavdan hemen sonra bilgisayar almak istiyorum. Ne yapsam bilemedim çok kararsızım. Ayrıca hayatımda hiç iyi bilgisayarım olmadığı için çok fazla heyecanlıyım ve sabırsızım.😞

Yani şimdi alırsanız hem daha pahalıya alacaksınız hem de en fazla 6 sene götürecek. Eğer kasım'ı beklerseniz 8-9 sene bile kullanabilirsiniz.
Ben de bir sistem topluyorum bütçem 10000 TL ama şimdi alırsam kasım ayı pişman olacağımı biliyorum o sebeple bekleyeceğim. size de tavsiye ederim. Bu arada LGS'ye mi giriyorsunuz bu sene.

Yani şimdi alırsanız hem daha pahalıya alacaksınız hem de en fazla 6 sene götürecek. Eğer kasım'ı beklerseniz 8-9 sene bile kullanabilirsiniz.
Ben de bir sistem topluyorum bütçem 10000 TL ama şimdi alırsam kasım ayı pişman olacağımı biliyorum o sebeple bekleyeceğim. Size de tavsiye ederim. Bu arada LGS'ye mi giriyorsunuz bu sene.

Evet LGS’ye giriyorum. Kendimden %100 emin olduğum için erken bilgisayar araştırmalarına girmiştim 😃

Evet LGS’ye giriyorum. Kendimden %100 emin olduğum için erken bilgisayar araştırmalarına girmiştim 😃

Bende geçen sene girmiştim şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin liseye girersin.
Dediğim gibi 10 sene kullanacaksanız kasım'ı beklemek şart.
Bu arada hangi liseyi hedefliyorsun.

Son düzenleme:
Bende geçen sene girmiştim şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin liseye girersin.

Ankara'da oturuyorum. En iyi lise olan Ankara fen Lisesi'ni düşünüyorum. Hadi oradan demeyin tüm derslerim dudak uçuklatacak kadar iyi. Umarım kazandığım zaman gelip buraya kazandım yazarım. Eğer Ankara Fen'i kazanırsam bütçem 15-20 bin TL'ye çıkacak çünkü ben en kötü ihtimali düşünüp Atatürk Anadolu gibi liseleri hedef almıştım. Umarım kazanırım :) :)

Bu arada kendi çapımda 2019 LGS'yi yapmıştım ve sadece Matematik'te 1 boşum vardı. O yüzden kendime güvenim tam.

Ankara'da oturuyorum. En iyi lise olan Ankara fen Lisesi'ni düşünüyorum. Hadi oradan demeyin tüm derslerim dudak uçuklatacak kadar iyi. Umarım kazandığım zaman gelip buraya kazandım yazarım. Eğer Ankara Fen'i kazanırsam bütçem 15-20 bin TL'ye çıkacak çünkü ben en kötü ihtimali düşünüp Atatürk Anadolu gibi liseleri hedef almıştım. Umarım kazanırım :) :)

Bu arada kendi çapımda 2019 LGS'yi yapmıştım ve sadece Matematik'te 1 boşum vardı. O yüzden kendime güvenim tam.

Niye hadi oradan diyelim sınav aşırı kolaydı bence o kadar da imkansız değil. Ben de imkansız gözüyle bakıyordum. Ama denemeler filan yavaş yavaş alıştım. Sınav günü iyice rahatlayınca 3 saat uykuyla girip sınava, sınavda uyumuştum( önermiyorum:)).

Niye hadi oradan diyelim sınav aşırı kolaydı bence o kadar da imkansız değil. Ben de imkansız gözüyle bakıyordum. Ama denemeler falan yavaş yavaş alıştım. Sınav günü iyice rahatlayınca 3 saat uykuyla girip sınava, sınavda uyumuştum( önermiyorum:)).

Ha ha. Umarım benim de beklediğim gibi çok zor olmaz. Neticede son 20 gün iyi değerlendirmek lazım. Ezberlemediğim soru tipi kalmadı :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı