RTX2060 vs RX5600 XT sistem

Lil Nyks

Decapat
Şöyle ki ben uzun zamandan beri güzel bir bilgisayarda oyun oynayamıyorum o yüzden bir bilgisayar almaya karar verdim ve FPS 144'ü görmesi beni yeterince tatmin eder. Ayrıca bu sistemi uzun soluklu yani 8-9 yıl kullanmak istiyorum. Kullanamazsın demeyin ben tost makineleriyle 10 yıl geçirdiğim için rahat rahat kullanacağımı düşünüyorum.
1. sistem: [Teknogenetik Gamer Pro X3] AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz, 16GB DDR4 Ram, RTX2060 6G OC GAMING, 480GB SSD, 27 inc 1ms 144Hz, Oyun Bilgisayarı.
2.sistem: El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 3600 RX 5600 XT 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com
2.sistemde Gamepower 27 Inc 144 Hz monitör de olacak ve öyle olunca fiyatı 8000 TL'yi buluyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim.

1. sistem Total fiyat (monitör, kulaklık dahil her şeyiyle) 10300TL.
2.sistem Total fiyat (monitör, kulaklık dahil her şeyiyle) 9000 TL.

Sizce beni hangisi götürür? Eğer bak kardeşim sen bu FPS aralığında (100-200, 144 sabit olabilsin mümkünse) daha ucuza alabileceğin sistemler de var deyip görüş belirtirseniz çok sevinirim :). Aynı zamanda oyunları yüksek grafiklerde de oynamak istiyorum. Her görüşe açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Ray Tracing deneyimini ucundan da olsa yaşamak istiyorum diyorsanız 1. sistemi alabilirsiniz.
Ama ben Ray Tracing ile hiç uğraşmayacağım diyorsanız 2. sistemi alın. Ben olsam 2. sistemi alıp daha güzel ekipmanlar satın alırdım.
Ayrıca biraz daha bekleyebilirseniz eylül ayında RTX 3000 serisi kartlar çıkacak diyorlar.

Eğer Ray Tracing deneyimini ucundan da olsa yaşamak istiyorum diyorsanız 1. sistemi alabilirsiniz.
Ama ben Ray Tracing ile hiç uğraşmayacağım diyorsanız 2. sistemi alın. Ben olsam 2. sistemi alıp daha güzel ekipmanlar satın alırdım.

Yani sadece CS:GO LoL Fortnite gibi oyunlar oynayacağım RTX benim için çok da gerekli değil. Aynı zamanda elimde ki ile yetine bildiğim için ekipmanlarda aşırıya kaçmıyorum, eğer bir özellik yükseltilecekse bence sistem yükseltilmelidir.
Ayrıca biraz daha bekleyebilirseniz eylül ayında RTX 3000 serisi kartlar çıkacak diyorlar.

O kadar pahalı şeyler istemiyorum. Benim planım 2.sistemi alıp güzel bir klavye, kulaklık ve 144 Hz bir monitör alıp keyfime bakmaktı ama 1. sistemi görünce bir kararsızlık yaşadım.

Ş.

RX 5600 XT almanızı öneririm FPS bakımından daha yüksek ve daha ucuz.

Ve ayrıca AMD'nin yeni sürümleri çıkacak yakında onu da bekliyebilirsiniz.

Şöyle ki 20 Haziran'da LGS sınavım var bunun sonucunda bana bir bilgisayar alınacak o yüzden çok da zamanım yok diyebilirim. Çok beklemek istemiyorum çünkü çok heyecanlıyım ve zaten benim için 1050'de işimi görür ama ben daha uzun vadeli ve daha fazla FPS'li istediğim için 2060 gibi modeller benim için gerçekten gereksiz ve aşırı.
T.

İlk sistem saçma bence.2.sistemi alıp bileşenleri kendiniz alın derim. RTX 2060 ile zaten RTX keyfi yaşanmaz. Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bunu alıp birkaç yükseltme yaparsan da iyi olabilir.

Tekno genetikte daha böyle nice sistem var beğendiklerimi buraya atsam inceler misiniz?
İlk sistem saçma bence.2.sistemi alıp bileşenleri kendiniz alın derim. RTX 2060 ile zaten RTX keyfi yaşanmaz. Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bunu alıp birkaç yükseltme yaparsan da iyi olabilir.

Peki Teknobiyotik güvenilir midir?

Daha demin spontane bir şekilde kafama göre bir yükseltme yaptım ve El Capitan'ın monitörlü fiyatıyla sizin attığınızın monitörlü fiyatı eşit oldu aynı zamanda sizin attığınızı da süper bir şey yaptım. Birazdan atacağım özellikleri detaylı incelersiniz.
Ek olarak sadece bu geliştirmeleri yaptım. Sizce nasıl oldu? Alınır mı böyle olunca?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ş.

Şöyle ki 20 Haziran'da LGS sınavım var bunun sonucunda bana bir bilgisayar alınacak o yüzden çok da zamanım yok diyebilirim. Çok beklemek istemiyorum çünkü çok heyecanlıyım ve zaten benim için 1050'de işimi görür ama ben daha uzun vadeli ve daha fazla FPS'li istediğim için 2060 gibi modeller benim için gerçekten gereksiz ve aşırı.
T.

Tekno genetikte daha böyle nice sistem var beğendiklerimi buraya atsam inceler misiniz?

Peki Teknobiyotik güvenilir midir?

Daha demin spontane bir şekilde kafama göre bir yükseltme yaptım ve El Capitan'ın monitörlü fiyatıyla sizin attığınızın monitörlü fiyatı eşit oldu aynı zamanda sizin attığınızı da süper bir şey yaptım. Birazdan atacağım özellikleri detaylı incelersiniz.
Ek olarak sadece bu geliştirmeleri yaptım. Sizce nasıl oldu? Alınır mı böyle olunca?

Olabilir fakat Ryzen 5 3500X çok geleceğe donük bir işlemci değil.
Bu sistemi alıp işlemciyi Ryzen 5 3600'e çevirebilirsiniz.Bu arada kafanıza takılmasın Teknobiyotik gayet
güvenilir bir yerdir.

Olabilir fakat Ryzen 5 3500X çok geleceğe donük bir işlemci değil.
Bu sistemi alıp işlemciyi Ryzen 5 3600'e çevirebilirsiniz. Bu arada kafanıza takılmasın Teknobiyotik gayet.
Güvenilir bir yerdir.

Benim ufakta olsa bir NVIDIA takıntım var o yüzden Teknobiyotik p2'yi tercih edeceğim sanırsam. Şu yükseltemelerle;

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,8 KB · Görüntüleme: 110
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı