RTX3060 6 GB yeterli midir?

Laptop rtx 3060'ın kas gücünün düşük olduğunu hesaba katarsanız 6 GB ucu ucuna yeter diyebilirim. Elbetteki profesyonel işler için vramin yüksek olması daha iyi olurdu ancak mobil tarafında maalesef böyle bir sıkıntı var. O yüzden insanlar Mac bilgisayarlara yöneliyorlar üretim işleri için. Özellikle daha verimli çalışan arm bazlı sistemler bu konuda bir devrim yarattı diyebilirim.

Allah Allah öyle mi olmuş hiç son çıkan oyunları denedin mi?
Malesef bir oyuna 1500 verebilecek bir durumum yok max 500 o fiyata kadar da rahatlikla oynatiyor gerisi beni ilgilendirmez. İşin aslı 3050'ye yetersiz diyenlerin, en az 12 gb diyenlerin 1500 liralik oyunları oynamaya gücü yok (Tek seferde 1500 vermekten bahsediyorum.) Ve bence o güçte kartları yok bile(12 GB'lik kartım var diye iddia edenlerden bahsediyorum.) varsa muhtemelen oynadiklari en sistem gerektiren oyun RDR 2 falandır ki 3050 ile fazlasiyla yetiyor ya da Hogwartsi Leagcy'dir ki 3050 onu da rahat oynatiyor. Sadece muhalefet olmak için konuşuluyor.

Selam dostum bir oyun var Dead ısland 2 yeni çıktı minimum sistemde 6 GB istiyor ekran kartı sence açar mı Low-medium ayarlarda.

Ekran kartının VRAM'ı yetmediği zaman da RAM'dan takviye yapıyor zaten 16 GB ve üzeri RAM varsa sorun yaşamazsın.

Uzun bir süre götürür, tabiki sisteminin geri kalanınında belli bir düzeyde iyi olması gerekmektedir, dead islans 2 de alıcağın ortalama fps 70-90 arası olabilir örnek

Herkese merhaba, laptop da RTX3060 6 GB yeterli midir “3D tasarımı ve oyun oynamak için” birkaç sitede yeterli olmadığını söylüyorlar yetersizse şirket markalar neden 6 GB yapıyorlar yeterli olur mu?
Yeterli dostum. Bellek hacminden ilave watt deyerine bak. O da çok önemli. 6 gb yetmez diyen arkadaşlar. Ben bir çok oyunda ekran kartı kullanım deyetlerine bakdım. Ultra ayarlarda 5.5gb üstü görmedim. 90% oyunlarda sıkıntı darboğaz yapmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı