1080p'de oynamasa acilmiycak oyun sayısı bir eli geçmez. 6 GB'ta hangi oyun kasar misal?6 GB artık cidden oyunlarda yetersiz kaldığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. 8'den aşağı düşmemek önerimdir.
1080p'de oynamasa acilmiycak oyun sayısı bir eli geçmez. 6 GB'ta hangi oyun kasar misal?6 GB artık cidden oyunlarda yetersiz kaldığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. 8'den aşağı düşmemek önerimdir.
3050 kullanıyorum hocam gayet yeterli o kart.
Malesef bir oyuna 1500 verebilecek bir durumum yok max 500 o fiyata kadar da rahatlikla oynatiyor gerisi beni ilgilendirmez. İşin aslı 3050'ye yetersiz diyenlerin, en az 12 gb diyenlerin 1500 liralik oyunları oynamaya gücü yok (Tek seferde 1500 vermekten bahsediyorum.) Ve bence o güçte kartları yok bile(12 GB'lik kartım var diye iddia edenlerden bahsediyorum.) varsa muhtemelen oynadiklari en sistem gerektiren oyun RDR 2 falandır ki 3050 ile fazlasiyla yetiyor ya da Hogwartsi Leagcy'dir ki 3050 onu da rahat oynatiyor. Sadece muhalefet olmak için konuşuluyor.Allah Allah öyle mi olmuş hiç son çıkan oyunları denedin mi?
Selam dostum bir oyun var Dead ısland 2 yeni çıktı minimum sistemde 6 GB istiyor ekran kartı sence açar mı Low-medium ayarlarda.
Yeterli dostum. Bellek hacminden ilave watt deyerine bak. O da çok önemli. 6 gb yetmez diyen arkadaşlar. Ben bir çok oyunda ekran kartı kullanım deyetlerine bakdım. Ultra ayarlarda 5.5gb üstü görmedim. 90% oyunlarda sıkıntı darboğaz yapmazHerkese merhaba, laptop da RTX3060 6 GB yeterli midir “3D tasarımı ve oyun oynamak için” birkaç sitede yeterli olmadığını söylüyorlar yetersizse şirket markalar neden 6 GB yapıyorlar yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.