RTX3060 6 GB yeterli midir?

Arkadaşlar laptop için 140w 3060 altını tercih etmeyiniz ve ayrıca laptopun ekran kartı db ne kadar destekliyor bakınız ve rtx3.0 da kullanmak içinde RTX 40m serisi ekran kartı tercihiniz olsun örnek vereyim benim 140w 3060ım var laptopta 2k oyunları rahat rahat 70-80 fps açıyor (RDR2 /cyberpunk..) dead island 2 denemedim denersem bir başlık olarak atarım 6gb yeni gelecek oyunlar için az kalabilir ama w değeride önemlidir haberiniz olsun

Hocam Valorant veya CS mi oynuyorsunuz? Bende 8 GB RTX 3060 Ti var ve bir sürü oyunda 7.50 GB VRAM kullanımı görüyorum.
Varsa kullanır tabii. Ama bu diğerinin kötü olduğu anlamına gelmez.
Herkese merhaba, laptop da RTX3060 6 GB yeterli midir “3D tasarımı ve oyun oynamak için” birkaç sitede yeterli olmadığını söylüyorlar yetersizse şirket markalar neden 6 GB yapıyorlar yeterli olur mu?
Gayet yeterlidir.Burda 12 den aşağı olmaz diyenleri anlayamıyorum? Yeteceğini sizde biliyorsunuz. Rtx2060 6gb msi ventus var. Bide çok ısınan kart öyle düşünün. 500den 1500e bütün oyunları high-ultra 40-50+ oynuyorum.

Allah Allah öyle mi olmuş hiç son çıkan oyunları denedin mi?
TLOU ve Forspoken oyunlarına sahip değilim. Bunların dışında onlarca güncel Hogwarts Legacy gibi oyunları Ultra ayarlarda 140W'lık 6GB Vram'e sahip 3060'lı laptop ile 60+FPS oynuyorum. Hatta 50'nin altına sadece 2 tane oyunda düşüyorum o da anlık olarak. 1 yıl 2 yıl sonra bu kartların yeterli olacağını aynı işi göreceğini kimse söylemiyor.Önümüzdeki yıllarda nasıl oyunlar çıkçak bilmiyoruz fakat ciddi optimizasyon problemi olmayan yeni çıkacak oyunlar için 1.5-2 yıl daha yüksek ayarlarda oynayacağına eminim. Tabi bu bahsettiğim 1080p için geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı