Koskoca MSI şuan benchmark'ı bile ortada olmayan ürünleri ön siparişten satıyor. Bence çok da şey yapmamak lazım.Darboğaz falan yapmaz bence alınabilir. Koskoca MSI firması belki binlerce adet üreteceği laptopu test yapmadan yollayacak hali yok.
Koskoca MSI şu an Benchmark'ı bile ortada olmayan ürünleri ön siparişten satıyor. Bence çok da şey yapmamak lazım.
Demek istediğim şu; atılan ürünün max-q , normal ya da max-p olduğu yazmıyor bile. Ayrıca bu modeller hakkında hiç bilgimiz de yok.Zaten çoğu ürün çıktıktan 1 2 hafta içinde benchmarkları geliyor dostum hangi üründe daha çıkmadan benchmarkı yapılmış gösterir misin bana.
Hocam bütçem maks 11 bin ve şuan bunu görünce bı afalladim yaniDarboğaz ve ısınma sorunları olabilir belki, ilerideki modelleri beklemek sağlıklı olacaktır. Bu ürün 1000 dolardan satışa çıkıyor yurt dışında, güzel bir 3060lı laptopu 13000 civarına alabileceğiz sanırım.
1 ay gibi bir süreye tüm benchmarklar çıkar, ondan sonra alın bence. İyi cihaz gibi duruyor ancak.Hocam bütçem maks 11 bin ve şuan bunu görünce bı afalladim yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.