Rüyamda Technopat bana teşekkür etti

benmuhammed

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul - Turkey
Öncelikle konu troll değil. Sadece anlatmak istedim :D. Aslında garip rüyalar görüyorum desem daha iyi. Sahurdan önceki rüyamda, hani şu profil fotoğrafında soru işareti olan kişi. Bana teşekkür edip minnettar kaldığını söyledi. Ne sebeple bilmiyorum :D. Sahurdan soraki rüyamda ise bilgisayarım fiziksel olarak hackerin elindeydi. Sonra Kaspersky bilgisayarı hackerin elinden aldı. Tekrar söylüyorum konu troll değil :D. Paylaşmak istedim sadece.

Öncelikle konu troll değil. Sadece anlatmak istedim :D. Aslında garip rüyalar görüyorum desem daha iyi. Sahurdan önceki rüyamda, hani şu profil fotoğrafında soru işareti olan kişi. Bana teşekkür edip minnettar kaldığını söyledi. Ne sebeple bilmiyorum :D. Sahurdan soraki rüyamda ise bilgisayarım fiziksel olarak hackerin elindeydi. Sonra Kaspersky bilgisayarı hackerin elinden aldı. Tekrar söylüyorum konu troll değil :D. Paylaşmak istedim sadece.

Gece yatmadan önce direk izopropil alkol falan mı içtin? Bu kafa ne? :ROFL:

Gece yatmadan önce direk izopropil alkol falan mı içtin? Bu kafa ne? :ROFL:

Sadece gece 12.30'a kadar Netflix'den Örümcek Adam izleyip Technopat'te takıldım. Hala aynısını yapıyorum :D
1619252747779.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı