mysupplement 450 TL olmuş 2 günde 100 tl zamdaha uygun öneriniz var mıdır f/p olarak?
Adı sanı duyulmamış markadan almaya gerek yok. SSN veya arkadaşın attığı Torq alın.Bu ürün nasıldır? Kendi sitelerinde daha ucuzlar.
![]()
SANMARCO NUTRITION Kreatin %100 Mikronize Aromasız 300 Gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SANMARCO NUTRITION Kreatin %100 Mikronize Aromasız 300 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Etkisi az olur diye bir şey yok. Kreatin kreatindir, etkisi aynı. SSN'de güzel, Torq'da güzel. İkisi de güvenilir ve güzel markalar.İkisi arasında kaldım. Normalde ssn servis sayısı daha fazla ve daha ucuz onu alacağım fakat hammaddesinden dolayı emin olamadım torqtan kötü müdür etkisi falan daha az olur mu?
Daha önce sormuştum, cevapları bunlar. Buraya sormak yerine, onlara sorabilirsiniz.
"Merhaba, regülasyon ile ilgili bir durum. Ekstra protein içermiyor yalnızca aminoasit içeriyor. Regülasyon içeriğine koyulan aminoasiti protein olarak da belirtiyoruz. Bazı ürünlerimizde bu şekilde belirttik sonrasında regülasyon ile ilgili bir değişiklik oldu bu nedenle de bazı ürünlerde yazılmıyor. Yani kısaca bakanlık böyle istediği için bu şekilde belirtiyoruz ilave protein içermiyor. Yalnızca kreatine içerir"
Sıkıntı yok. Amino asitler, protein olarak geçer.Aynısını onlara da sordum ve bende bu cevabı aldım. Sıkıntı yok mudur yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.