Run Nutrition Creatine vs Ronic Nutrition Creatine Ultimate

Peki hocam tercih etmememizin sebebini merak ediyorum 6 gr da 5 gr kreatin vad ediyor. 700 grde yine 500 gr üzeri kreatin demek ve fiyat yine çok uygun Ronic'in negatifi nedir anlatırsanız sevirim diğer öneri içinde teşekkür ediyorum.
Merdivan altı üretim. Paranı çöpe at daha iyi.

@cinar_yasarrr da öneri verir.

Cidden kaliteli birşey istiyorsanda HIQ al ama bunlar saf madde çok bir fark yok aralarında.

Merdivan altı üretim. Paranı çöpe at daha iyi.

@cinar_yasarrr da öneri verir.

Cidden kaliteli bir şey istiyorsanda HIQ al ama bunlar saf madde çok bir fark yok aralarında.

Param az yoksa Hardline almasını bilirdim ama bütçem çok kısıtlı kendi maaşımdan harcıyorum zaten.

İkisi de merdiven altı üretim yapıyor. Alacaksan Hardline, big joy, kingsize veya HIQ alın. Bu markalarda kreatinde kalite farkı yok.

Hocam önerdikleriniz pek F/P değil de dikkatimi çeken high nutrition kreatin ve tüm nutrition kreatin hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ronic gibi değil de saf kreatin olduğunu söylüyorlar verdikleri grafiği nasıl doğrulayabiliriz?

Param az yoksa Hardline almasını bilirdim ama bütçem çok kısıtlı kendi maaşımdan harcıyorum zaten.

Hocam önerdikleriniz pek F/P değil de dikkatimi çeken high nutrition kreatin ve tüm nutrition kreatin hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ronic gibi değil de saf kreatin olduğunu söylüyorlar verdikleri grafiği nasıl doğrulayabiliriz?
Run Nutrition'un merdiven altı üretim yaptığını bir konuda kanıtlamıştım. High Nutrition da öyledir. Bence bu markaları almayın daha iyi. Swiss Nutrition alabilirsiniz kreatin olarak, ham maddesi ve fabrikası belli.

Attığınız iki markada leş.

Swiss yada grizzone alabilirsin.

Hangisi ucuzsa al ikiside aynı ürün.
Swiss yada grizzone alabilirsin.

Run Nutrition'un merdiven altı üretim yaptığını bir konuda kanıtlamıştım. High nutrition da öyledir. Bence bu markaları almayın daha iyi. Swiss nutrition alabilirsiniz kreatin olarak, ham maddesi ve fabrikası belli.

Tamamdır hocam ty sırf meraktan o konuyuda linkleyebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı