Run Nutrition Creatine vs Ronic Nutrition Creatine Ultimate

Tamamdır hocam ty sırf meraktan o konuyuda linkleyebilir misiniz?
Konuyu bulamadım fakat ss'ini buldum.
1687694325573.png

1687694338902.png

Desteke sorabilirsin.

Bir sıkıntı yok Grizzone'da alabilirsin saf maddeleri gönül rahatlığıyla.

Normal piyasayla pek farkları yok zaten.

Hocam porsiyonları 3 gr olarak almışlar 120 porsiyon yazmislar 363 gr için ve ek olarak tamamen kreatin değil sanırım 3,05 gr de 3 gram kreatin varmış swiss de güven vermedi arada kaldım.

Sizce alınabilir ürünler mi?

Sizce alınabilir ürünler mi?
Dostum niye bu kadar araştırıyorsun ve merdiven altı ürünleri seçiyorsun SSN alınabilir fakat ilk atdığın marka fiyatındanda belli değilmi sağlığını bozacak birşey olduğı ucuz ürenler kullancam diye sağlığından niye ödün veresin zaten marka önerdik sana Grizzone sporcu kodu indirimi ile 395 tlye düşüyor al geç işte.

İkisi de 1000 gr ama biri 650 diğeri 1000 TL 350 TL fark var neden kaynaklanıyor 650 TL olan mantıklı ise alabilirim @cinar_yasarrr hocam sanırım kingsize önermiştiniz siz bilirsiniz hangisi mantıklıdır?

Dostum niye bu kadar araştırıyorsun ve merdiven altı ürünleri seçiyorsun SSN alınabilir fakat ilk atdığın marka fiyatındanda belli değil mi sağlığını bozacak bir şey olduğı ucuz ürenler kullanacağım diye sağlığından niye ödün veresin zaten marka önerdik sana Grizzone sporcu kodu indirimi ile 395 TL'ye düşüyor al geç işte.

Parayı gökten toplamıyoruz reis maaşınızı harcadığınızda dikkat ediyorsunuz araştırmam normal Grizzone'i almadan son bir bakıyorum.

Dostum niye bu kadar araştırıyorsun ve merdiven altı ürünleri seçiyorsun SSN alınabilir fakat ilk atdığın marka fiyatındanda belli değil mi sağlığını bozacak bir şey olduğı ucuz ürenler kullanacağım diye sağlığından niye ödün veresin zaten marka önerdik sana Grizzone sporcu kodu indirimi ile 395 TL'ye düşüyor al geç işte.

Grizzone5 kodu ile 417'ye düştü başka kod mu var?

Son düzenleme:
İkisi de 1000 gr ama biri 650 diğeri 1000 TL 350 TL fark var neden kaynaklanıyor 650 TL olan mantıklı ise alabilirim @cinar_yasarrr hocam sanırım kingsize önermiştiniz siz bilirsiniz hangisi mantıklıdır?

Parayı gökten toplamıyoruz reis maaşınızı harcadığınızda dikkat ediyorsunuz araştırmam normal Grizzone'i almadan son bir bakıyorum.

Grizzone5 kodu ile 417'ye düştü başka kod mu var?
Hocam attığınız biri pre-workout biri creatine bu kadar fark olması sizcede normal değilmi?

zorba10 kodu var.

Parayı kimseye gökten toplamıyor, eğer sağlığın önemli değilse atdığın ucuz markaları al bide günde max yarım litre su iç böbrek yetmezliğinden hastenede makineyle yeni yaşama başlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı