Run Nutrition Creatine vs Ronic Nutrition Creatine Ultimate

Hocam attığınız biri pre-workout biri creatine bu kadar fark olması sizce de normal değil mi?

Zorba10 kodu var.

Parayı kimseye gökten toplamıyor, eğer sağlığın önemli değilse atdığın ucuz markaları al bir de günde Max yarım litre su iç böbrek yetmezliğinden hastenede makineyle yeni yaşama başlarsın.

Modeller farkliymis benim hatam anladim, attığım markaları alacağım demedim sonuçta attığım markalar fırsat mı yoksa dolandırıcılık mı bilmediğimden sizlere soruyorum.
Her önüme düşeni satın almıyorum bütçem yetmediği gibi sağlığımı da riske atmam tabii.

İkisi de 1000 gr ama biri 650 diğeri 1000 TL 350 TL fark var neden kaynaklanıyor 650 TL olan mantıklı ise alabilirim @cinar_yasarrr hocam sanırım kingsize önermiştiniz siz bilirsiniz hangisi mantıklıdır?

Parayı gökten toplamıyoruz reis maaşınızı harcadığınızda dikkat ediyorsunuz araştırmam normal Grizzone'i almadan son bir bakıyorum.

Grizzone5 kodu ile 417'ye düştü başka kod mu var?
Biri pre-workout birisi sade kreatin.

Sizce alınabilir ürünler mi?

SSN kullanıyorum memnunum.

Aynen göm.

Ne indirimi kanka.

@Eskopya0127

%20 indirim var kendi sitesine girip bakin.

Böyle bir şey buldum ne almaya kalksam bir terslik oluyor.

IMG_20230626_160622.jpg

Tam Grizzone 395 TL'ye 363 gr alacak iken swiss indirimini gördüm 400 gr 500 TL'den 400 TL'ye indiriyorlar swiss sipariş edeceğim.
@cinar_yasarrr hocam güvenilir demiştiniz değil mi?
Evet, kendim protein tozunu kullanmaktayım ve gainerlerini kullandım. Ham maddesi Astosan'dan, fabrikası da belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı