Rus kızla olay yaşadım

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Selam, şu an yurtidisindayim gece saatinde dışarıda çekirdek çiğniyordum bir Rus kız yanıma geldi yaşı 25-30 falandı. Biraz konuştuk sonra ben şuradaki banktayım istersen gelirsin dedi. Ben de aptallık yapıp gittim gitmez olaydım. Kız oramı buramı elliyor ağzı çok fena votka kokuyor. Sakin ol rahatla diyerek öptü. Sonra midem bulandı kaçtım oradan. Kız arkamdan nereye gidiyorsun kalsana falan diyor. Eve gelince bir kötü hissettim acaba sabah kocası beni bulup dövebilir mi?

İşte bu yüzden insan Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Türkiye'de zaten votka/içki içen fazla insan yok. Bu taciz olayları da hemen polise bildirme ile çözülebilir.

Canım ülkem işte bu yüzden yabancı ülkelere gitmek istemiyoruz. 🙂

Hocam ben bile binlerce kilometre öteden tiksindim.

Selam, şu an yurtidisindayim gece saatinde dışarıda çekirdek çiğniyordum bir Rus kız yanıma geldi yaşı 25-30 falandı. Biraz konuştuk sonra ben şuradaki banktayım istersen gelirsin dedi. Ben de aptallık yapıp gittim gitmez olaydım. Kız oramı buramı elliyor ağzı çok fena votka kokuyor. Sakin ol rahatla diyerek öptü. Sonra midem bulandı kaçtım oradan. Kız arkamdan nereye gidiyorsun kalsana falan diyor. Eve gelince bir kötü hissettim acaba sabah kocası beni bulup dövebilir mi?
Profil resmindeki sensen dövmez 😀.

İşte bu yüzden insan Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Türkiye'de zaten votka/içki içen fazla insan yok. Bu taciz olayları da hemen polise bildirme ile çözülebilir.

Canım ülkem işte bu yüzden yabancı ülkelere gitmek istemiyoruz. 🙂

Hocam ben bile binlerce kilometre öteden tiksindim.

Bulgaristana gitmiştim, ahaha yabancı ülke sevdası facia ile bitirmiştik :D, akşamleyin Bulgaristan polisi bizi geldi sorguladı ya otelde... Yok işte sokakta biriyle konuşmuşuz da o adam uyuşturucu taciriymiş. İyi kurtardık yakayı, Türk kimliğini gösterince adam hee deyip gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı