Ruslar Apple'a dava açtı!

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
7.056
Makaleler
45
Çözümler
9
Putin resmi olarak savaş ilan etmişti, 24 Şubat 2022 tarihinde. Sadece ülkeler değil; teknoloji devleri de yaptırım uyguluyor Rusya'ya karşı.

Rus işgalinde artık iki aydan fazla süre geride kalırken, uygulanan yaptırımlar Rus kullanıcılarının canının sıkmış durumda. Putin'in geri adım atmaması nedeniyle pek çok ülke Rusya'ya ambargo uygularken, teknoloji devi Apple'a yine bu kervana katıldı.

Rusya'nın Apple'a 90 milyon Ruble'lik tazminat davası açıldı. Bakalım sonucu ne olacak?🤔

Asıl neden: Apple Pay ve Google Pay Rusya işgal nedeni ile şubat ayından beri hizmetlerini kestiler ve bundan rahatsız olan Ruslar dava açmaya yeltendi.

 
1651346476156.png


İyi paraymış.
 
Putin geri zekalı olabilir hasta olabilir savaş aşığ vs olabilir birçok şey olabilir. Ama burada asıl görülmesi gereken tehlike Amerika ve Avrupa'lı bazı müttefikler karşılarındakine boyun eğdiremedikleri zaman neler yaptıkları!

Bizde bunların Rusya'ya göre çok küçük bir kısmını yaşadık. Bezelye tanesi kalır yanında. Dolayısı ile devler çarpışsın zerre umurumda değil.

Ama mutlaka süper güç karşısında başka bir güç olmalı diyorum denge şart. Bu nedenle kapışsınlar dursunlar. Dünyanın tek bir gücün altına girmesi kadar kötü bir şey olamaz.
Korsan ulkesisiniz oglum. Ne yapacaksiniz Apple Pay'i 😁? Yemek mi sipariş veremediniz anlamadim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kaçırdınız sanırım MC'donalds kapanıyor diye kendini kapıya zincirleyen arkadaşı.
 

Geri
Yukarı