Güncel olarak ne zaman indirime girer en yakın?
Arkadaşların ile oynayacaksan kesinlikle almanı öneririm.girdi şu an 330 tl steamde. ama alsam mı almasam mı kararsızım 2 tane arkadaşım oynuyor al diye ısrar ediyor kararsız kaldım.
Sen de benimle aynı durumdasın. 4-5 arkadaşım almamda ısrarcı ama kararsızım. CS2 kasası açtım tekte 14 dolarlık skin çıktı. Aşınma durumu çok düşük olduğu için 30 dolara sattım. Forza 5 premium aldım ve item satmadan önce steam cüzdanda biraz para vardı rust 10 dolar bile değil şu an almalı mıyım?girdi şu an 330 tl steamde. ama alsam mı almasam mı kararsızım 2 tane arkadaşım oynuyor al diye ısrar ediyor kararsız kaldım.
İndirim bitmesine iki buçuk saat kaldı. En dip fiyat şu an bu. Araştırdım ve oyuncu sayısında hiç eksilme yok aksine sürekli bir artış var. Arkadaşımın da dediği kadarıyla bu oyun altın gibi ve seneler geçtikçe daha da değerleniyor. 4-5 arkadaşım var demişsin bu aşırı iyi çok zevk alırsınız. Şimdi oynamazsan 3 ay sonra veya 6 ay sonra veya 1 sene sonra mutlaka oynarsın. Bu fiyatı bir daha bulamayız. Şahsen ben şu an arkadaşımın hesabıyla oynuyorum yeni başladım ve hemen alıştım. Oyun kendini oynatıyor. Bir latte fiyatı olmuş 100-150 tl. 2 gün dışarıda harcama yapmayın oyunun parası çıkıyorSen de benimle aynı durumdasın. 4-5 arkadaşım almamda ısrarcı ama kararsızım. CS2 kasası açtım tekte 14 dolarlık skin çıktı. Aşınma durumu çok düşük olduğu için 30 dolara sattım. Forza 5 premium aldım ve item satmadan önce steam cüzdanda biraz para vardı rust 10 dolar bile değil şu an almalı mıyım?
Dünyanın en iyi oyunu her şatta alınır.
puhahaRDR2'den bahsediyorsun sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.