Rust server başlatıcı

mertinko

Kilopat
Rust sunucum üzerinde sürekli dosyaları elle güncelleme yapmaktan sıkıldım tabi bu da bana hızlı ve tek tuş ile tüm işlemlerimi kolayca yapabileceğim bir program yapmaya itti. Programı 1 günde kodladım tasarım çöp gibi olabilir. Şu an sıkıntısız çalışmaktadır. Web tabanlı çalışmaktadır. Görücü usulü olarak görsellerden yola çıkarak yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Varsa fikirleriniz değişiklik vs. bunların hepsine açığım, olmasa bile en azından manevi olarak destekleyici yorumlarınızı esirgemeyin. Şimdiden güzel eleştiri ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

#AMAÇ#
- Eklentili Rust sunucularında "RustDedicated_Data" dosyalarını hızlı bir şekilde güncelleme yaptıktan sonra, sunucuyu bat dosyasından açar ve bat dosyasında var ise Rust güncelleme komut satırları oradan devam eder, yoksa kendisi önceden günceller ve sunucuyu açar. Yaklaşık 10 işlemi tek tuş ile hızlıca çözmeye yarar. Eklentisiz sunucularda ise sadece Rust dosyalarını günceller ve otomatik başlatır.

#v1.0 - 19.02.2021#
- İlk başlangıç temeli atıldı.

baslat.png

baslat2.png

server-settings.png

programayarlari.png

Github

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı