Altyazıda gördüm hocam. Nedense gündemde yok. Ben hiç inanmıyorum zaten o sayılara.
Güzel. Benim gibi olmanıza sevindim. Benim gibi şüpheyle yaklaşmanıza ve tarafsız kalmanıza yani.
Altyazıda gördüm hocam. Nedense gündemde yok. Ben hiç inanmıyorum zaten o sayılara.
Güzel. Benim gibi olmanıza sevindim. Benim gibi şüpheyle yaklaşmanıza ve tarafsız kalmanıza yani.
Putin battı. 1 aya Kiev'e gireriz diyordu, sonuç olarak kuzeyde işgal edilen bölgeler tamamen Ukrayna kontrolüne geçti. Rus birlikleri şu an ülkenin güneyinde ve iki taraf da ağır kayıp verdi.Arkadaşlar savaş ne durumda? Hiç haberlerde görmüyorum. Kaç ay oldu hala bitirmemiş zalimin oğlu savaşı ya![]()
Anladım, teşekkür ederim.Putin battı. 1 aya Kiev'e gireriz diyordu, sonuç olarak kuzeyde işgal edilen bölgeler tamamen Ukrayna kontrolüne geçti. Rus birlikleri şu an ülkenin güneyinde ve iki taraf da ağır kayıp verdi.
Rusya onu bunu yapacağım dedi ve sahada ne kadar etkili olduğunu gördük.Putin battı. 1 aya Kiev'e gireriz diyordu, sonuç olarak kuzeyde işgal edilen bölgeler tamamen Ukrayna kontrolüne geçti. Rus birlikleri şu an ülkenin güneyinde ve iki taraf da ağır kayıp verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.