Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşında belirttiği gibi putin işgali resmi olarak onayladı bunun yanında kievde bomba sesleri duyulduğu iddia ediliyor.
Birde israilin suriyenin başkenti şam ı bombaladığı söyleniyor haberin üzerinden bir kaç saat geçmiş
Rus ordusunun kiev hariç birçok şehri daha bombaladığı bildiriliyor savaş resmi olarak başladı. ABD ise resmi olarak Ukrayna'ya asker göndermeyeceğini söyledi kritik saatler bizi bekliyor.

Günaydın arkadaşlar 🥱 Putin gerçekten savaşı seçmiş bu arada. Geçmiş olsun.
Kıyamet bugündür ya ümmeti muhammed.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşında belirttiği gibi putin işgali resmi olarak onayladı bunun yanında kievde bomba sesleri duyulduğu iddia ediliyor.
Birde israilin suriyenin başkenti şam ı bombaladığı söyleniyor haberin üzerinden bir kaç saat geçmiş
Rus ordusunun kiev hariç birçok şehri daha bombaladığı bildiriliyor savaş resmi olarak başladı. ABD ise resmi olarak Ukrayna'ya asker göndermeyeceğini söyledi kritik saatler bizi bekliyor.
Göndermeyeceğini biliyorduk zatrn ama yanlış bir karar.
Avusturya ve Çekoslavakya gibi olursa sıkıntı olur. Artık müdahale yapılması lazım. Fakat yapıldığında karşımıza Azerbaycan'ı da almış oluruz. Fakat askerlerimizin birbirine kurşun sıkacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Rusya, Belarus ve Kırım sınırlarından Ukrayna'ya girmeye başladı. Birçok sayıda kent bombardıman altında. Rusya, askeri noktalar hedef alınıyor dese de sivil noktalar da vuruluyor.

Bazı Türk vatandaşları da mahsur kalmış ve Türkiye’den yardım istiyor.

Bu coğrafyada yaşıyorsak varımızı yoğumuzu savunma sistemlerine harcamamız gerek. Aselsan mühendislerine sahip çıkmamız gerek. Şartların iyileştirilmesi, beyin göçüne engel olunması gerek. Yarın öbür gün sıra bize geldiğinde Ukrayna gibi yardım çağrısından başka bir şey yapamayız yoksa. İşgal çoktan başlamış, günlerdir Rusya tanklar ve askeri araçlar konuşlandırıyor, tık edemiyorlar. Bir gün ülkemiz de bu kadar çaresiz kalırsa Atatürk’ün emaneti olan bu ülkeyi birkaç gün süren savaşla düşmana vermekten korkuyorum. Rusya, Ukrayna’yla doymayacak. NATO’ya güven sarsıldı artık, başta Doğu Avrupa’yı sonra da güneyi almaya çalışacak. ABD şöyle yaptırım yaparız böyle asar keseriz diyor, asker göndermeyeceğini açıkladı. Ukrayna kaderine terk. Tıpkı gelecekte bir gün Türkiye gibi.

Bu kadar askeri bir yığının, sadece gözdağı olması amacıyla toplanmadığı ve bir saldırı olacağı çok belliydi zaten. Az önce gelen kaynaklara göre, Ukrayna tarafından Rusya'ya ait bir savaş uçağını düşürüldüğü söyleniyor. İş ciddi boyutlara gidiyor, hala bu işi ciddiye alamayanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı