Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rusya'ya olası bir ilhak durumunda hiçbir ekonomik yaptırım işlemez/koymaz. Adamlar çarlık rusyasından beri yoksul ve bu duruma oldukça alışıklar. Aynı şey bizim için de geçerli.

Dünyanın jandarması ABD ve NATO şu anlık masada kaybetti, sahadaki durumunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Putin hayallerindeki SSCB'yi kurmaya yıllar önce başlamıştı zaten. Böyle devam etmesine izin verilirse ve tavize devam edilirse bir sonraki hedef Baltık ülkeleri olur. Tarih tekerrürden ibaret.

Patlayacağı ekonomik zarar olur en güçlü ülkelerden bir tanesi Rusya savaş durumunda yok eder adamların elindeki mühimmat ve silah gücü çok fazla.
Almanya silahlanmaya başlamış. Gri giyenlerinden.
1645470523247.png

Bunlardan. Almanlar silahlanırsa sonu karşı taraf için kötü olabilir.
Adamlarda çok ağır bir sanayi var(dı).
Şu anda bile Avrupa'ya tank satmaya başladılar.

Bu arada o dediğin biraz zor olur. Türkiye savaşa girerse sanmıyorum ki içerideki Tuva Türkleri olsun Yakutistan Türkleri olsun rahat dururlar. Gerçi çoğu asimile olmuş fakat propaganda ile iş çözülebilir.
Rus donanması İngiliz ve Amerikan donanmaları karşısında çöp gibi kalır. Eğer Çin gelirse ancak dediğin gibi bir durum olur.
Bu savaşın kazananı belli. Avrupa ve Amerika 2-3 hareketiyle Rusya'yı ekonomik krize sokar.

Topraklar verilmesi gerekirken verilmemiş Rusya zorla almayı seçecek bu ülkelere kısa süreli ağır kayıplara sebep olacak ekonomik olarak özellikle ama çözüleceğini düşünüyorum.

ABD tahriki ile Rusya savaşa girerse kazanan her zamanki gibi sözde savaş dışında kalan ABD olur. Batık bir ekonomi ile nasıl ayakta kalacağız çok merak ediyorum. Tam da yaz gelirken, turizm adına sevinirken savaş çıkması ekonomiyi çok farklı noktalara getirecektir.

Putin hayallerindeki SSCB'yi kurmaya yıllar önce başlamıştı zaten. Böyle devam etmesine izin verilirse ve tavize devam edilirse bir sonraki hedef Baltık ülkeleri olur. Tarih tekerrürden ibaret.
Hocam bizim rolümüz nedir bu durumda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı