Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu savaşın bizim ülkemize zararı ne olacak? Konudan çok uzağım bir bilgim olmadığı için soruyorum.
 
Ukrayna NATO üyesi değil ancak müttefiği olan batı yardım etmezse batıya güven kalmayacak onu söylüyorum.
Biz Nato üyesi olduğumuz halde Rus savaş uçağını vurduğumuzda ne kadar destek gördük? Kusura bakmayın ama sizin bu konuda bakışınız aşırı dürüstlük üzerine uluslararası ilişkiler de insan ilişkileri gibi çıkarı olunca tamam yoksa kusura bakmayın.
 
Ukrayna yıkılsa bile batı Ukraynalıları alır ülkelerine çünkü aynı dine mensuplar kültürleri uyumlu
Asıl üzüldüğüm durum Ukrayna türkiyenin bütün çalışması anlaşmaları boşa gitmiş olacak.
 
Kendi milli benliğine, etnik kökenine ve adı altında yaşayan halkına sahip çıkan bir devlet adamı Putin gerçekten saygıyı hak ediyor. Savaş vs. olmasın elbette ama her şey güllük gülistanlık olmadı dünyada hiçbir zaman ve maalesef olmayacak da. NATO, ABD ve Avrupa ülkelerinin de lafta icraat sahibi olduğunu tekrar tekrar bir kez daha görmüş olduk.
 
Amerika ve birçok ülke bütün personellerini Ukrayna'dan geri çekti. İngiltere acil durum ekibi COBRA toplandı. Rusya, Ukrayna'nın 3 bölgesine işgal niteliğinde büyük silahlarla girdi. Yarın yaptırımlar uygulanacak.

Ukrayna adeta yem olarak Rusya'ya verildi, Ukrayna yalnız kaldı ve yapacak hiçbir şey yok.

Turizm, doğalgaz, nükleer enerji, elektrik, buğday gibi ürünlerde göbekten bağlı olduğumuz Rusya ile bakalım neler yaşayacağız.

Durumlar bu şekilde.
 
Devlet başkanları askerine vurun emri verdiği zaman nasıl rahat rahat uyuyabiliyorlar ki. Düşünsenize bir aile babasının emriniz ile öldüğünü, üzücü.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı