niyyazi58
Hectopat
Olduk zaten şuan Rusya'nın yaptığını onaylamiyoruz ama şuan sözlü olarak olaylar oluyor fiziki anlamda bir karar vermedik.Olduk zaten.
Olduk zaten şuan Rusya'nın yaptığını onaylamiyoruz ama şuan sözlü olarak olaylar oluyor fiziki anlamda bir karar vermedik.Olduk zaten.
Bu 2. Dünya Savaşı değil. Tarafsızlık politikası benimseyemeyiz.
Yunanistan ve Türkiye'nin kedi köpek kavgasından farkı yok. Bizler NATO üyesiyiz ve savaşmayacağız. Türkiye NATO için aşırı önemli.
Evet.
Olduk zaten şuan Rusya'nın yaptığını onaylamiyoruz ama şuan sözlü olarak olaylar oluyor fiziki anlamda bir karar vermedik.
2. Dünya savaşı için de öyle deniyordu, tarafsızlık çok mümkün görünmüyordu ve sağlam diplomasi ile savaşa girmedik. Günümüzde iyi bir Dışişleri ile ilgilenen diplomasiler olsa yine girmeyiz.
Masada var mıyız hocam ?Senin için üzücü bir şey söyleyeceğim. Tarafımızı resmen seçmiş bulunmaktayız. Maalesef senin istediğin taraf değil.
Rusya'ya resmen işgalci dedik, farkında mısınız? Neyin tarafsızlığından bahsediyorsunuz?
Tamam, ben tarafsızız demedim ki ? Bu diplomasi ile 2 tarafı da hedef alırız biz merak etme.Senin için üzücü bir şey söyleyeceğim. Tarafımızı resmen seçmiş bulunmaktayız. Maalesef senin istediğin taraf değil.
Rusya'ya resmen işgalci dedik, farkında mısınız? Neyin tarafsızlığından bahsediyorsunuz?
Konuya ben bayağı geriden geliyorum araştırma fırsatım olmadı. Bu gerilimin sebebi nedir? Toprak yüzünden mi?Tamam, ben tarafsızız demedim ki ? Bu diplomasi ile 2 tarafı da hedef alırız biz merak etme.
Putin'in SSCB hayalleri.Konuya ben bayağı geriden geliyorum araştırma fırsatım olmadı. Bu gerilimin sebebi nedir? Toprak yüzünden mi?
Batıda yaptırımlar doğuda çar bombasıyla doğal gaz var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.